Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4729 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-06-30, 15:13
NudnaBaba napisał/a:
reprezentuje całe forum,
grrrrrr....strus jest adminem od strony technicznej forum. zajmuje sie innymi rzeczami na babskim a nie ma tu obowiazku uczestniczyc zyc jak kazda z nas. i ile razy pytam sie go jak zrobic to czy tamto, co zrobic z tym czy z tym to zawsze slysze "rob jak uwazasz, ty znasz dziewczyny (jesli chodzi o cos zwiazanego z kims) " pojmij to. nawet nie powinien tu czasu tracic, nie wiem... sorki strus, ze tak za ciebie
NudnaBaba napisał/a:
A ja trochę się po przylepię
a to juz nie nowosc, moze cos z tym trzeba zrobic. reszta poszla na PW- Male upomnienie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 650 dni temu Posty: 254 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-30, 15:26
Cytat:
widocznie on chce być traktowany jak zwierze wiszące na łańcuchu.
Zwierzeciem to mozesz nazywac swojego psa o ile Ci na to pozwoli, lub chlopaka o ile takiego znajdziesz
Cytat:
A co na Ciebie działa? Trochę prawdy a ty się oburzasz.
O tak obrazam sie, nie powiem kto uslyszal prawde i zwial na pewne lepsze forum
P.s. Po co tutaj piszesz skoro piszesz tez tam ? Nie lubimy dwulicowych dziewczynek. Tak jak reszta buntowniczek - amazonek zegnasz sie z kontem.
Cytat:
Dziecko... widocznie nie dorosłeś do powaznych tematów
To nie ja traktuje internet powaznie Dorosnij, zrozum ze jest tez zycie poza forum i wyluzuj
Nie bede sie powtarzal, ale kazda z tych pseudo dojrzalych buntowniczek nie bedzie miala dostepu na swoje konto tutaj.
A jak sprobujecie robic tutaj syf to wiecie jak to sie skonczy
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 157 dni temu Posty: 1783 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: L.
Wysłany: 2008-06-30, 17:49
Nie chciałam tu pisać, bo staram się nie wtrącać...ale powiem szczerze, że te przepychanki są irytujące...
Człowiek wchodzi na forum, żeby się odprężyć, pogadać, wyżalić... Po jaką cholerę się czepiać, drążyć itp?
Ja wiem, że baby mają dociekliwą naturę, ale ciągle wracacie do początku...
Były jakieś nieporozumienia, potem strus napisał co i jak (jak dla mnie sensowna argumentacja) i dla mnie sprawa się zamknęła...
Nie wiem, ale moim zdaniem takie drążenie tematu powoduje tylko, że faktycznie momentami atmosfera jest napięta.
Po co?
Nie chcę nikogo popierać, bronić...bo to bez sensu. Ile ludzi, tyle zdań, czasem trzeba odpuścić, zamiast się obrażać, denerwować, znikać, pojawiać...
Nie chciałabym, żeby doszło do momentu, że wchodząc na BS będę sie zastanawiać co się znowu wydarzyło i kto na kogo się obraził...
Szkoda by było, bo poznałam tu fajnych ludzi...
Profil:
Wysłany: 2008-06-30, 19:31
Kahela, ja juz nawet rozwazalem zeby zamknac forumowe brudy na jakis tydzien, ale pewnie zaraz bym uslyszal texty ze ograniczam wolnosc slowa, ze problemow sie nie rozwiazuje tylko zamyka tematy itd.
Odpowiem tutaj na kazdy zarzut, w takiej samej formie w jakiej bedzie napisany post.
Jak ktos jest mily dla mnie, to ja sie odwdzieczam tym samym.
Mam nadzieje ze w koncu zapanuje tutaj spokoj, bo naprawde ostatnia rzecza na ktora mam czas i checi w obecnej chwili jest wyklocanie sie z Wami i tlumazcenie jednej rzeczy po 30 razy
Make peace, not war
P.s. Przeciez w zyciu sa o wiele wieksze problemy niz jakies male nieporozumienia i konflikty na forum.. chyba ze ktos ma beztroskie zycie..
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Profil:
Wysłany: 2008-06-30, 23:48
LeeLoo napisał/a:
a struś nietykalski jest no i wsio.
Taki juz przywilej admina, ze nikogo ponad nim nie ma, kto moze go karac.. innych plusow brak
Naprawde zycze Wam abyscie na kazdym forum mialy takiego admina, ktory mimo tego ze od 2-3 miesiecy regularnie obrzucacie go blotem nadal robi swoje.. ba, nawet stara sie jeszcze Wam pomagac
Jeszcze ktos chce cos dodac na strusia ?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 137 dni temu Posty: 1161
Profil: Włosy: randomowy)
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-18, 12:51
Straszne jest to co sie tu dzieje. Niby tak milo sie pisze, czyta...
Otwierasz ten temat i zdziwienie jakie wojny tocza sie na forum... W szoku jestem...
A ja radze nie wchodzić na forumowe brudy i nikt sie nie będzie złościł, gniewał i boczył )
Ja prawie w ogóle tu nie zaglądam więc nie stresuje się jakimiś brudnymi sprawkami wszystko omija mnie z daleka więc nie wiem kto się z kim kłóci i tak jest najlepiej uwierzcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum