Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 152 dni temu Posty: 3510
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 22:51
madzia napisał/a:
Widze, ze sa zale wiec moze ja moge cos wyjasnic/pomoc ??
no bo tak jest co my tu możemy, jak juz cos poeiwmy to albo dostaniemy ostrzeze nie za prowokowanie kłótni lub coś inne go admini wymyślą no madzia, sama powiedz
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4736 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 23:00
asia21_87 napisał/a:
albo dostaniemy ostrzeze nie za prowokowanie kłótni
bo przynajmniej moje zdanie jest takie, ze klocic sie publicznie nie ma co. a jesli sie kogos upomina a ktos dalej musi miec ostatnie zdanie i nie reaguje, to nie ma innego wyjscia niz dac ostrzezenie i wszedzie tak jest. na kazdym forum sa ostrzezenia za prowokowanie a tez nikt nie chce do tego dopuscic.
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 23:05
madzia, mi chodzi o to że my tu nie mamy nic do powiedzenia, bo admini zawsze maj coś...... ok rozumiem są od tego ale zeby juz.... sama wiesz wiecej juz nic nie pisze nie chce sie narażać ADMINOM
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 4425 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-26, 23:05
mi tu jest dobrze ja sie nie chce w nic wdawac i unikam takich zaczepek
i uwazam ze jak ktos ma taki charakter zaczepny to lubi tak prowokowac innych ( takim sie nie przemowi do rozsadku) i tak sie zaczyna... ale mysle ze to faktycznie niepotrzebne
jestesmy tu po to zeby troche sie zrelaksowac i to taka odskocznia, przynajmniej dla mnie a tu jakies klotnie spory...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 23:20
madzia, tak jest, nie mamy i już, co byśmy nie napisały przeciwko komuś to i tak zoztanie źle akceptowane, a co admin pstąpił z Kociakiem....... dlaczego tak cicho jets na forum
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 651 dni temu Posty: 258 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-27, 01:16
dajmira napisał/a:
Strusiek trochę nie w porządku ,ze traktujesz te forumowiczki , które odeszły gruboskórnie: "nawet nie pamietam ,które odeszły..." uważam ,że każdy tu jest ważny i strata każdego/ej forumowiczki jesy przykra.Sorry ale z mojego punku widzenia to Ty sie tu wymądrzasz, nie wiem co chcesz pokazać swoją postawą?Zmień troche swój styl wypowiedzi, bo publiczności sobie tym nie zyskasz.Z całym szacunkiem dla Twojej pracy jaka wkładasz w to forum uważam ,że troche przesadzasz z tymi ripostami.
Z calym szacunkiem, to nie ja je obrazam na tym forum tak jak one w kolko obrazaja mnie na innym. Btw, nie jestem tutaj dla zyskania publicznosci, nie potrzebuje tego to raz, a dwa.. moje riposty sa ciut zaostrzone wlasnie od czasu kiedy jednego dnia byla cudowna administracja, a nastepnego jak cos poszlo nie po "Waszej" mysli (starych uzytkowniczek) to byly obelgli, bluzgi i inne cuda Pozatym nie wydaje mi sie ze wiesz dokladnie o co chodzi, a nawet jak wiesz to znasz wersje tylko 1 strony. Nikogo nie traktuje z gory, nikogo nie traktuje przedmiotowo, ale jak slysze text w stylu "zmien to lub to na forum bo jak nie to ja odejde" to sorry, czasami jednak administracja wie lepiej co mozemy zmienic a co nie a uzytkownicy ktorzy stosuja taki zalosny szantaz nie sa dla nas nic warci. Droga wolna, nikt Was nie zmuszal do rejestracji na forum ani do pisania na nim. Ja osobiscie ze swojej strony robie wszystko aby bylo Wam tutaj dobrze, niestety to Wy ostatnio ciagle szukacie zaczepki, prowokujecie klotnie a pozniej wielki zal ze leca ostrzezenia
Niestety taka jest u Was zasada ze jak juz zaczniecie jakas klotnei to nie umiecie jej skonczyc, dla Was taki temat z klotnia moglby trwac przez 500 stron, dlatego zamykamy zawsze w miare szybko takie tematy i dajemy ostzrezenia za prowokowanie klotni. Forum ma sluzyc odprezeniu, milej lekturze itd a nie wyklucaniu sie. Samo o sobie swiadczy juz to ile w forumowych brudach ostatnio jest postow o jednym i tym samym..
Uwierzcie mi, ze ja jestem bardzo otwarty na propozycje, chce aby Wam bylo tutaj milo i fajnie, i to forum przeciez robimy tylko dla Was, dla kobiet.. jednak mimo wszystko jak ciagle sie slyszy narzekania to rece opadaja. Jestesmy dla Was w stanie zrobic tutaj wszystko, jednak dajcie nam jakies rozsadne argumenty dla Waszych potrzeb.. a nie jakies banalne "bo tak" lub "bo my tworzymy to forum i ma byc tak jak chcemy".
asia21_87 napisał/a:
cerrata napisał/a:
i tak to nic nie zmieni....
masz racje, bo my TU nic do powiedzenia nie mamy..........................................
Poplakac sie mozna, biedne pokrzywodzone jestescie. Jak macie jakas rozsadna propozycje i jest ona wprowadzona w zycie to cisza, tego sie nie pamieta, ale jak tylko cos odmowimy to jest wielki EMO zal.
P.s. cerrata, ostatnio masz dosyc specyficzny styl, pod kazdym moim postem masz cos bezsensownego do powiedzenia. Zazwyczaj jest to jakas krytyka Jezeli myslisz ze cos tym osiagniesz to sorry, nie tedy droga..
asia21_87 napisał/a:
madzia, tak jest, nie mamy i już, co byśmy nie napisały przeciwko komuś to i tak zoztanie źle akceptowane, a co admin pstąpił z Kociakiem....... dlaczego tak cicho jets na forum
A co za przeproszeniem nie Twoja sprawa, jakbys znala regulamin to bys wiedziala ze admin ma prawo usunac kazdego uzytkownika, jak Cie to boli to moge Ci dac jej maila lub gg i bedziesz mogla sobie z nia poplakac.
Uwaga, bedzie krotko, agresywnie i mozliwie wulgarnie (ostrzegam, nie musicie tej koncowki czytac):
1 - wkurwiacie mnie juz tematem Kociaka, wszystko zostalo juz powiedziane po 100 razy a Wy ciagle dociekacie.
2 - Dziewczyny, ktore odeszly a ciagle zyja zyciem babskiego na innym forum, jeszcze raz ktos mi doniesie ze publicznie ublizacie mi, lub komus z administracji forum babskiswiat.net (nie mozecie tego robic sobie w ukrytych dzialach?) to mozecie byc pewne ze stracicie to forum, przykro mi ale tak sie sklada ze administrator Waszego servera to jeden z moich kolegow. Do tej pory bylem cierpliwy, cieszylo i bawilo mnie to ze Wasze forum zyje tylko dlatego ze u nas cos sie dzieje i macie tematy do rozmow, ale pewien poziom jest, do czasu pozwalalem Wam na obrazanie kazdego z administracji BSa, lecz kiedy widze ze to nie ma konca to moge postarac sie o to aby jednak to zakonczyc. Oboje tego nie chcemy, bo ja nie lubie niszczyc pracy wykonanej przez kogos innego. Takze krotka prosba do Was, ublizanie, komentarze dot. tego co zrobil strus, emen, czy tez madzia, madzia81 lub ktos inny zachowajcie sobie w Waszym ukrytym dziale.
Czy jeszcze cos musze wyjasniac po raz n-ty czy juz wystarczy ?
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Poplakac sie mozna, biedne pokrzywodzone jestescie.
nie odzywaj się w taki sposób
traktuj nas noramlnie co? jak ludzi a nie jak użytkowniczki
ja do ciebie nie odzywam sie w sposó chamski, a tak twoje pisanie odbieram
nie będę już wnikała dlaczego taki jesteś i czy dobrze ci tak czy siak
mam to gdzieś, bo szczerze mówiąc (to co jest wiadome) nie dla ciebie tu jestem
ale wkurza mnie i innych twoje straszenie ostrzeżeniami
nei podoba się temat, to upomnij, to go zamknij nie wiem...
a nie strasz ostrzeżeniami kiedy coś jest nie po twojej myśli
ja wiem, twoje forum ah i oh
ale to my tu piszemy
nie liczę na przysłowiowy czerwony dywan, ale szacunek chociaż, nie całowanie w stopy za to że tu jestem
ja pójdę przyjdą inni
ale chyba lepiej gdy jest 'miło'?
strus napisał/a:
Jezeli myslisz ze cos tym osiagniesz to sorry, nie tedy droga..
?
bana mi daj synek
ja nie komentuję poziomu twoich postów...
jest krytyka, bo może jest i powód
proszę nie mów mi , że jesteś jednym z tych, którym nie da rady zwrócić uwagi . . . .
strus napisał/a:
P.s. cerrata, ostatnio masz dosyc specyficzny styl, pod kazdym moim postem masz cos bezsensownego do powiedzenia
ps pędziwiatr, ostatnio masz dość specyficzny styl, straszysz ostrzeżeniami...
o co tu chodzi, halo..
bez dziecinady
zakończmy te głupie dyskusje
ktoś coś ma to pisze
ja piszę
i co w tym złego?
ja ciebie na prawdę nie rozumiem...
a może i bym chciała, nie wiem..
ale niestety nawet PW nie można do ciebie wysłać
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 651 dni temu Posty: 258 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-29, 15:59
cerrata napisał/a:
ja do ciebie nie odzywam sie w sposó chamski, a tak twoje pisanie odbieram
to jak odbierasz to Twoja indywidualna sprawa, a ja Twoje texty odbieram jako pyskowanie zbuntowanej nastolatki, moje prawo prawda ?
Cytat:
ale wkurza mnie i innych twoje straszenie ostrzeżeniami
nei podoba się temat, to upomnij, to go zamknij nie wiem...
a nie strasz ostrzeżeniami kiedy coś jest nie po twojej myśli
ja wiem, twoje forum ah i oh
ale to my tu piszemy
nie liczę na przysłowiowy czerwony dywan, ale szacunek chociaż, nie całowanie w stopy za to że tu jestem
ja pójdę przyjdą inni
ale chyba lepiej gdy jest 'miło'?
Od zawsze tak bylo, wiec nie wiem co Cie nagle boli, na Was nie dziala upomnienie, bo np taka cerrata zawsze musi po upomnieniu w jakims temacie napsiac swoje 10 gr, a pozniej leci lancuszkiem, jedyne co na Was dziala to ostrzezenia.
Cytat:
bana mi daj synek
ja nie komentuję poziomu twoich postów...
Hehehehe, zacytuje tutaj Ciebie
cerrata napisał/a:
Wsio.
cerrata napisał/a:
bez dziecinady
zakończmy te głupie dyskusje
Dobrze dojrzala doswiadczona kobieto A te glupie dyskusje to nie ja rozpoczynam wiec zdecyduj sie.. najpierw marudzisz a za chwile chcesz konczyc
Pw otwarte, masz cos do mnie osobiscie to zapraszam dziecko (tak, ironizuje z tego synek).
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Dołączyła 440 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-06-30, 14:08
A ja trochę się po przylepię
LeeLoo dostała 1 pkt karny za obrazek pokazujący palec... wiadomo jaki.
A popatrzcie- Struś ma avatar przedstawiający podobny obrazek - misio również z palcem!!!!! Tak jak LeeLooo dostała pkt karne, to i szanownemu administratorowi należy się punkt. Przecież sprawiedliwość nie? Administrator nawet nie powinien na to zdać, reprezentuje całe forum, a tu takie coś niedorzeczne Ale pewnie się to zakończy inaczej, znając już ruchy pana administratora.
( edit: pzreczytałam ten wątek "avatar" ale i tak trzymam zdanie, ze nie powinno to miec miejsca )
cerrata napisał/a:
widocznie on chce być traktowany jak zwierze wiszące na łańcuchu.
strus napisał/a:
jedyne co na Was dziala to ostrzezenia.
A co na Ciebie działa? Trochę prawdy a ty się oburzasz.
strus napisał/a:
masz cos do mnie osobiscie to zapraszam dziecko
Dziecko... widocznie nie dorosłeś do powaznych tematów
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum