Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 650 dni temu Posty: 251 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 10:34
Eh, dobrze ja to zakoncze bo widze ze u Was kazda pierdola jest ostatnio pretekstem do tworzenia teorii spiskowych, uzalania sie nad tym jak jestescie zle traktowane i jak jestescie biedne (EMO EMO) oraz do moze i nieumyslnie prowokowania klotni.
Nikt tutaj nie pisze o naszych prywatnych sprawach, Kociak skonczyla ten zwiazek i tyle, od pewnego czasu jak rozumiem nie moze wejsc na forum, wiec uznala ze to ja ja zablokowalem w ramach rewanzu czy cos, dlatego napisala o tym na forum.
Jak jednak widac nie jest zablokowana, moze pisac a skad wynikaja jej problemy dotyczace tego ze raz sie jej otwiera forum a raz nie to juz naprawde nei nasza wina i tym bardziej nie nasza sprawa. Powiedziala co wiedziala, dostala ostrzezenie sama wie za co, zreszta powod ostrzezenia jest jasny i czytelny. My odpowiedzielismy na jej skarge, pytanie, zazalenie czy co to bylo i to tyle w tym temacie. Po co to dalej ciagnac ?
Ostatni raz mowie ze na nikim sie nie mszcze, nikogo nie blokuje.
Teraz druga sprawa, kwestia atmosfery na forum.
Oczywiscie najlatwiej zrzucic wine na nas, na to ze po naszym rozstaniu wszystko sie zmienilo itd. Ja to widze inaczej, traktuje Was dokladnie tak samo, jedyne co sie zmienilo to ze misiek (emen, diventex czy jak tam sie nazwie) bardziej zaangazowal sie w forum w momencie kiedy ja musialem od niego odpoczac zeby poukladac sobie pewne sprawy.
Natomiast, jak to jedna z Was zauwazyla.. to WY TWORZYCIE TO FORUM, wiec rowniez Wy tworzycie atmosfere na nim, to ze macie jakas propozycje i admin sie na nia nie zgadza to odrazu widze atak na nas, ze szowinista, ze cham itd Kiedys tak nie reagowalyscie na odmowe czegos, wiec kto tutaj sie zmienil ?
A to ze dajemy ostrzezenia, zawsze dawalismy.. tylko ze zawsze dawala je Ania + moderatorki i wtedy bylo ok, a musicie wiedziec ze bardzo czesto dawaly ostrzezenie po konsultacji z nami. Jednak od kiedy to my osobiscie dajemy ostrzezenia to jest wielki zal, bunt i niesprawiedliwosc swiata.
Zapytam wiec krotko i konkretnie, piszcie smialo bo od tego jest ten temat, co tak naprawde Wam sie nagle nie podoba, co sie zmienilo wg Was na forum, do kogo macie jakis zal i pretensje. Prosze jedynie bez ublizania bo za to beda kary
Wyjasnijmy to raz na zawsze
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Co mnie tam interesuje że się ktoś rozstał czy nie Ten temat przeszedł obok mnie
I tak powinno być z resztą dziewczyn, że nie powinny się wtrącać to powinna byc sprawa indywidualna Kociaka i Strusia i nie rozumiem po co ktoś się wtrącać
Tak samo Oni sami nie powinni wyciągać żadnych swoich prywatnych spraw na forum bo w takim wypadku normalne że będą komentarze innych osób, chyba że o to Im chodzi
mi się nie podoba to, że traktujecie (you und your miśkowaty) ludzi na chama
to, że jest my > użytkowniczki i wy> siła wyższa <za duży pdoział>
to, że regulamin jest naginany (czasem, ok . . . . )
to że mówisz, że my tworzymy atmosferę . . . szkoda, że zazwyczaj po waszych postach pojawia się sik ( )
takie tam..
i strusiek.. na prawdę się zmieniło wszystko od tego czasu
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 650 dni temu Posty: 251 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 22:05
Cytat:
mi się nie podoba to, że traktujecie (you und your miśkowaty) ludzi na chama
Wypraszam sobie, ja jeszcze nikogo chamsko nie potraktowalem, za to od Was juz nie raz slyszalem ze mi odjebalo, ze jestem chamem, ze jestem szowinista itd
cerrata napisał/a:
to, że jest my > użytkowniczki i wy> siła wyższa <za duży pdoział>
Nigdy nie bedzie tak ze uzytkownicy cos postanowia i administracja odrazu wprowadzi to w zycie, mamy specjalny dzial dla administracji.. jak ktos ma ciekawy pomysl jest on tam poddawany dyskusji. Tylko ze jak zazwyczaj powiemy Wam ze niestety Wasz pomysl nie znalazl akceptacji to odrazu jest "wy rzadzicie, uwazacie sie za niewiadomo kogo"
cerrata napisał/a:
i strusiek.. na prawdę się zmieniło wszystko od tego czasu
Sorki, ale co sie zmienilo ? Ze odeszlo kilka uzytkowniczek ? Ja juz nawet nie pamietam ktore to odeszly to raz. A dwa to ze Wy szukacie wszedzie dziury i podtextow oraz okacji do rzucania aluzji lub prowokowania klotni - to sie zmienilo, ale na to nie mamy wplywu
sylfiaaa, cieszymy sie z tego powodu
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-06-18, 23:51
Ja tylko króciutko żeby sprawę zakończyć.
strus napisał/a:
Jak jednak widac nie jest zablokowana, moze pisac a skad wynikaja jej problemy dotyczace tego ze raz sie jej otwiera forum a raz nie
w moim mieszkaniu we Wrocku nadal nie mogę wejść na żadną stronę z Waszego serwera, a mój sąsiad, który jest pracownikiem firmy która nam dostarcza internet i który nam go zakładał powiedział mi, że wina nie leży po ich stronie. Jak jest - nie wiem i już nie będę tego dochodzić bo i tak już tam mieszkać nie będę.
a teraz wróciłam do domku, na razie tutaj mi forum chodzi... więc od jutra zaczynam nadrabianie postów, które uzbierały się przez ten czas kiedy wejść na forum nie mogłam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 139 dni temu Posty: 84 Skąd: Wrocław
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-26, 00:55
Strusiek trochę nie w porządku ,ze traktujesz te forumowiczki , które odeszły gruboskórnie: "nawet nie pamietam ,które odeszły..." uważam ,że każdy tu jest ważny i strata każdego/ej forumowiczki jesy przykra.Sorry ale z mojego punku widzenia to Ty sie tu wymądrzasz, nie wiem co chcesz pokazać swoją postawą?Zmień troche swój styl wypowiedzi, bo publiczności sobie tym nie zyskasz.Z całym szacunkiem dla Twojej pracy jaka wkładasz w to forum uważam ,że troche przesadzasz z tymi ripostami.
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum