Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 419 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-16, 17:51
No cóż staram się trzymać z daleka od tego tematu, ale nie da się ukryć, że odkąd struś nie jest z kociakiem na forum zrobiła się jakaś dziwna atmosfera...
Od kiedy są dodakowi admini, a kociak zszedł na boczny tor nie ma tej swobody wypowiedzi co kiedyś.
Może się mylę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 229 dni temu Posty: 6224 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-16, 18:16
ja nic takiego nie odczulam zeby nie bylo swobody !!
wydaje mi sie ze jest jak bylo, a to ze oni nie sa juz razem to dowiedzialam sie dopiero teraz... przykro o tym, slyszec...
szkoda mam nadzieje ze wszystko im sie jakos ulozy... ale to ich sprawy
nawet jak pisza o tym na forum to widocznie czemus ma to sluzyc nie przeszkadza mi to nie musze sie wypowiadac bo wiem ze to sie do niczego nie przyda...
i po co jeszcze sie o to klocic... ehhh...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączył: 722 dni temu Posty: 63 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Michał
Wzrost: 191?
Partner: Monia
Wysłany: 2008-06-16, 19:29
katti napisał/a:
Skoro tak jest to jak najbardziej mozemy wypowiadac swoje zdanie i opinie A nie jak ktos cos juz napisze to odrazu ostrzezenia
Sprawa byla poruszona w pogaduchach i za to mialy byc ostrzezenia...
Kociak nie dala zadnego dowodu na to, ze niby my cos zrobilismy i komentowanie czegos takiego jest nie na miejscu - chyba ze ktos potepia to co ona napisala
Informacje: Dołączyła 513 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-06-16, 20:36
LeeLoo napisał/a:
No cóż staram się trzymać z daleka od tego tematu, ale nie da się ukryć, że odkąd struś nie jest z kociakiem na forum zrobiła się jakaś dziwna atmosfera...
Od kiedy są dodakowi admini, a kociak zszedł na boczny tor nie ma tej swobody wypowiedzi co kiedyś.
Może się mylę
Nie mylisz się. Ja mam takie samo odczucie. Po prostu z faktami się nie dyskutuje, jak to niektórzy sądzą. Albo nie z faktami lecz złudnymi pozorami,z ę wszystko jest dobrze i że tuszować jest najlepiej.
katti napisał/a:
Skoro tak jest to jak najbardziej mozemy wypowiadac swoje zdanie i opinie A nie jak ktos cos juz napisze to odrazu ostrzezenia
A regulamin wyraźnie mówi, ż ekażdy ma prawo do wypowiadania się.
DiventeX napisał/a:
Sprawa byla poruszona w pogaduchach i za to mialy byc ostrzezenia...
Najlepiej zawsze uciekać od tematu w postaci ostrzeżeń
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 342 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2008-06-17, 00:08
Tilia napisał/a:
Wyraziłam swoje zdanie po prostu. Bo to,że jest to ich prywatna sprawa to raczej logiczne
ja bylabym jednak sklonna wypowiadac swoje zdanie jak pytaja mnie a nie kogos innego, To tak jakos wtedy jest bardziej na miejscu. Tak uwazam. No ale koniec bezsensownych gadek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum