A ja myslalam,ze ten temat zamkniety??ja sie bardzo rozczarowalam na Madzi,bo sama osobisie sie jej pytalam skad ma takie fajne avki a ona powiedziala mi,ze to jest ona
Dlatego moim zdaniem klamala bylo jej glupio wiec odeszla i moimzdanie dobrze,bardzo ja lubilam,ale nie lubie tez byc oszukiwana a tym bardziej na NK tez nia ma swojej foty bo pisza do niej komentarze,zeyby wstawila swoja.Widocznie miala powody ja tez nie wygladam super bo duzo przytylam ale wali mnie to co inni pomysla jestem jaka jestem ale prawdziwa i chyba nie ma sensu dalej pisac o Madzi bo taka wogole nie istniala.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 14:53
Powiem tylko tyle, że Madzia powiedziała że ta dziewczyna w niebieskim topie to ona. Pamiętam bo jeszcze sobie pomyślałam, że ładnie jej w tych blond włoskach ( farbowała niedawno i miała foty wkleić).
Myślę, że jednak nie ma po co to ciągnąć. Nic aż takiego się nie stało aby Madzia miała odejść z forum.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Moniika, anusek, czy nie czytalscie mojego posta???ona osobiscie mi to napisala,ze to ona jeszcze powiedzialam jej,ze jest sliczna zreszta ja sie na niej zawiodlam i nie wiem po co wy dalej ten temat rozwijacie i ja bronicie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 07:22
anusek napisał/a:
chyba czas skończyc ten temat
ja myslalam, ze wy rozumiecie...napisala Ania napisalam ja, jeszcze Smerfetka osobiscie uslyszala...a wy dalej ciagniecie i ciagniecie...
OK. nie byloby tej calej afery gdyby nie pisanie ze "to ja a jednak to nie ja".
bo to jest dla nas totalny no sens.
Nikt tu winny nie jest a juz na pewno nie Ania, jak ktos nie ma sie czego czepic to niech sie mnie czepi bo dalam haslo, ze to nie madzia88...
Mysle, ze na tyle jest to wyjasnione i temat zamkniety.
Jesli ktos jeszcze nie rozumie to musi sie cofnac pare postow wstecz i przeczytac jeszcze raz ze zrozumieniem...
ten temat powstal po to aby takie brudy byly wyjasniane i abyscie mialy czarno na bialym co jak bylo. Zostalo wyjasnione, dowody sa a sama uzytkowniczka zniknela z forum co rowniez mowi samo za siebie.
KONIEC.
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-06-15, 08:41
strus napisał/a:
A na marginesie, dostajesz ostrzezenie za bezpodstawne oskarzenia, oczerwnianie administracji + prowokowanie klotni. . Jakbys nie wiedziala od takich postow jest temat forumowe brudy.
Masz racje więc odpowiadam Ci tutaj. Nie pisałabym o tym w ogóle na forum gdyby któryś z Was odpowiedział mi coś na ten temat jak pytałam na gg, poza forum. Ale od Ciebie usłyszałam tyle, żebym nie truła Ci dupy, a od EmEna nie dostałam żadnej odpowiedzi. I w zasadzie nadal nie otrzymałam odpowiedzi jak to możliwe.
strus napisał/a:
Pozatym nie rozumiem zbytnio, jestes blokowana i masz zmienione haslo a jednak jakos napisalas ten post. Myslisz ze jakbysmy chcieli Cie zablokowac to bysmy nie potrafili zrobic tego skutecznie ?
Post napisałam, bo piszę obecnie z innego miejsca. A hasło mam nowe, bo nie został zmieniony mój mail. Nie wymyśliłam sobie tego, że wszędzie indziej babskiswiat.net mi działa a u mnie nagle od tygodnia strona się nie wgrywa. I dobrze wiesz, że zawsze byłam przeciwna wywlekaniu takich spraw na ogół. ale skoro nie mogę uzyskać odpowiedzi drogą prywatną, to nie miałam innego wyjścia.
A to już do dziewczyn... Ja sama z siebie nie zamierzam z forum rezygnować, gdyż zbyt wiele ono dla mnie znaczy. Kiedyś nawet było to w jakiejś części moje forum. Jednak sytuacja się zmieniła. Ale póki mnie ktoś stąd nie usunie siłą to sama nie odejdę. Tyle ode mnie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 727 dni temu Posty: 330
Profil:
Wysłany: 2008-06-15, 09:43
Cytat:
Masz racje więc odpowiadam Ci tutaj. Nie pisałabym o tym w ogóle na forum gdyby któryś z Was odpowiedział mi coś na ten temat jak pytałam na gg, poza forum. Ale od Ciebie usłyszałam tyle, żebym nie truła Ci dupy, a od EmEna nie dostałam żadnej odpowiedzi. I w zasadzie nadal nie otrzymałam odpowiedzi jak to możliwe.
Dostalas odpowiedz w pogaduchach, nikt z nas Cie nie blokowal, a jakbysmy chcieli Cie blokowac to zrobilibysmy to o wiele skuteczniej. Powinnas znac mnie na tyle zeby wiedziec, ze wiem ze mozesz wejsc na forum z kilku miejsc (wroclaw, uniwerek, hotspoty we wro, mareczek, walbrzych). Dodatkowo jakbysmy chcieli Cie usunac to bysmy zmienili rowniez maila abys nie mogla odzyskac hasla, wiec prosze skoncz ten temat bo to juz jest nudne. Jak widac mozesz wchodzic i nikt nie robi z tego afery.
Kociak napisał/a:
Nie wymyśliłam sobie tego, że wszędzie indziej babskiswiat.net mi działa a u mnie nagle od tygodnia strona się nie wgrywa.
J.w. Zglos sie do swojego internet providera w tej sprawie, to nie nasza wina.
Kociak napisał/a:
A to już do dziewczyn... Ja sama z siebie nie zamierzam z forum rezygnować, gdyż zbyt wiele ono dla mnie znaczy. Kiedyś nawet było to w jakiejś części moje forum. Jednak sytuacja się zmieniła.
Oczywiscie ze nie zamierzasz, juz dawno zauwazylem ze nie masz wyczucia taktu.
A co do czesci forum, skoro juz wywlekasz takie sprawy - bylo, ale wybacz zeby w obecnej sytuacji rowniez ono zostalo w czesci Twoje. Owszem, mowilem Ci ze zawsze bedzie w jakims stopniu Twoje, ale Ty rowniez obiecywalas mi rozne rzeczy w zyciu wiec odpusc sobie takie texty, OPAMIETAJ SIE
Kociak napisał/a:
Ale póki mnie ktoś stąd nie usunie siłą to sama nie odejdę. Tyle ode mnie.
Ja Ci mowilem w jakiej sytuacji tak sie stanie, bo nie zaprzeczam ze moze do tego dojsc. Wklej zdjecia z nowym chlopakiem, pisz w dzialach Milosc, Seks lub w innych o nim. Jezeli nauczysz sie troche taktu i sama wyczujesz co wypada a co nie, to nic takiego nie bedzie mialo miejsca.
Jeszcze cos czy juz wszystko wyjasnione ?
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum