Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 289 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 13:32
madzia88 napisał/a:
kurcze dziewczynki jeszcze raz wielkie dzieki za mile slowa powiem nie skromnie dzieki ze tak duzo was do mnie napisalo abyn nie odchodzila z forum to bardzo mile az sie rozplakalam i pisze w placzu dla osob ktore nie wiedza o co chodzi(Kociak napisal mi wczoraj ze oklamalam was z ta fotka(avarkiem)w niebieskim topie ze powiedzialam ze niby to ja ale ja przeciez tak nie pisalam ze to moja fotka moja fotka byla tylko w okularach no coz przykro odchodzic ale nie chce byc tak traktowana i ze niby klamie buziaczki dzieki za mile slowa tez was bardzo polubilam buzka
ja wiedziałam że to nie ty...troche podobna no ale...ty tu wracaj
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-07, 14:45
anusek napisał/a:
ja wiedziałam że to nie ty...
Ja tak samo, nawet przez chwilę do głowy mi nie przyszło że to mozesz być Ty
madzia88 nie odchodź to wszystko da się jeszcze odkręcić...
przemyśl to, nie chcemy byś nas zostawiała
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-03-07, 16:34
Wszystkie doskonale wiecie, że jestem przeciwna wywlekaniu takich spraw na forum ogólne. Ale w obecnej sytuacji chyba nie mam wyjścia.
Pierwsza sprawa - krótko i na temat. Sprawa zaproszenia do nk i linka do tuniki - nie mam zamiaru nawet tego komentować, bo to przykra insynuacja ze strony madzi88, która ma wskazywać na rzekomą moją antypatię w stosunku do jej osoby, co nie jest zgodne z prawdą.
Ale przejdę do sprawy,która została tutaj poruszona. Tu nie chodzi także o imię. No cóż, to świat wirtualny i Kamila może być Gertrudą,a Maciek Pawłem. Nie rozumiem tylko po co kłamać w takiej kwestii ( fakt jest taki, że madzia88 twierdzi, że ma na imię Dominika, a na forum w profilu w rubryce "imię" miała wpisane "Madzia", dziwne, że dzisiaj rubrykę tą wykasowała), no ale każdy robi jak uważa.
Ale sprawa najpoważniejsza - zdjęcia. Ja i nie tylko ja poczułam się oszukana.
http://mixer.pl/galerie/3928/0/0/3057/
To zdjęcie, które madzia88 miała w avatarku już jakiś czas.
A tutaj jak sobie przeglądnięcie stronę 538 i 539 - tam są wypowiedzi madzi88, które wyraźnie wskazują na to, że zdjęcia w profilu przedstawiają jej osobę. Było to dokładnie tydzień temu.
http://babskiswiat.net/pogaduchy-vt60,8055.htm
Użytkowniczka madzia88 miała wtedy avatarka przedstawiającego wyżej wklejone zdjęcie oraz w podpisie zdjęcie w okularach.
Nie zgadzam się także z tym rzekomym "zmieszaniem z błotem" użytkowniczki madzi88 - napisałam jej tylko, że nas oszukała, nie sądzę aby było to wulgarne i obraźliwe.
Moje zdanie podtrzymuję, uważam, że użytkowniczka madzia88 oszukała nas. I wybaczcie, ale więcej w tym temacie pisać nie będę - jeżeli ktoś chce ze mną kontynuować dyskusję na ten temat to tylko i wyłącznie poprzez PW - sądzę, że sprawa została wyjaśniona wystarczająco.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 16:37
Kociak napisał/a:
tutaj jak sobie przeglądnięcie stronę 538 i 539 - tam są wypowiedzi madzi88, które wyraźnie wskazują na to, że zdjęcia w profilu przedstawiają jej osobę. Było to dokładnie tydzień temu.
ale ty mnie nie rozumiesz kobieto zmieniam avarki czesto i na pewno te slowa nie byly do tego zdjecia
Kociak napisał/a:
Nie zgadzam się także z tym rzekomym "zmieszaniem z błotem" użytkowniczki madzi88 - napisałam jej tylko, że nas oszukała, nie sądzę aby było to wulgarne i obraźliwe.
wiesz nikogo nie oszukalam!twoje slowo przeciwko mijemu slowu
twoje forum i rob sobie z nim co chcesz masz wladze ja jej niemam niestety
madzia88, robisz zamieszanie...
niech to się wyjaśni, albo nie
wielkie halo , że odchodzisz a potem ukrywasz swoją obecność na forum i z prawie pustym profilem piszesz posty.. o co tu chodzi?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 16:43
Kociak napisał/a:
Ale sprawa najpoważniejsza - zdjęcia. Ja i nie tylko ja poczułam się oszukana.
http://mixer.pl/galerie/3928/0/0/3057/
To zdjęcie, które madzia88 miała w avatarku już jakiś czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum