Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
"forumowe" brudy ....
Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-25, 15:59   

smerfetkahh napisał/a:
to jest normalnie smiechu warte! kazda z was by sie wkurzyla a teraz to wy ze mnie zrobilyscie dziecko,ze sie dziecinnie zachowuje
po prostu smerfetko takich spraw nie powinno załatwiać się na forum ogólnym. Tylko przez PW. A tak to sama widzisz, co się dzieje. Teraz połowa dziewczyn z forum zacznie tu pisać, że "ja wszystkie Was lubię, żadnej skarg nie zgłaszałam". I czemu to ma służyć??
Myślę, że naprawdę nie ma sensu ciągnąc tematu, który do niczego nie prowadzi.

REKLAMA

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 410 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 09:50   

wiec tak przykro mi to pisac ale zostalam zaszczuta i zmieszana z blotem przez Kociaka i bede musiala sie pozegnac z wami bylo bardzo fajnie ale jakos bym sie zle tu czula jestem osoba i tak mnie wychowano ze trzeba zyc w zgodzie i prawdzie :-D fajnie sie z wami pisalo :-D no ale coz tak bywa ze jesli sie kogos nie lubi to za wszelka cene bedzie sie wszystko robilo od samego poczatku aby ta osoba nie "przebywala na Bs'nie pozwole sie obrazac i wymierzac w moja osobe takich glupich rzeczy :evil: czyli chodzi tutaj o ta fotke w blondzie i niebieskim(avarek) topie nigdy nie pisalam ze to ja9a avarka dodaje jaki mi sie podoba)na farum mialam bardzo duzo razy zmienialam sobie avarka i zawsze pisalam na gorze czy to jest moj w stylu"to ja'' "tak bylo kiedys'' taki przyklad:mamavarka z kotkiem i pisze to byl kiedys moj kot po jakim czasie zmieniam avarka na psa ale wiadomosc zostaje o tym kocie i tak samo bylo z avarkiem! ze wiadomosc nie zgdadzal sie avarka bo czesto zmienialam :-D poprostu wielki blad i niedopatrzenie kociaka a jesli chodzi o moje imie to nie widze w tym nic zlego przeciez kazdy moze miec ich jaki mu sie podoba mam madzia88 -bo to moje drugie imie a pierwsze Dominika gdybym sie czegos obawiala to przeciez nie dawalabymwam namiarow na nasza klase pomysl dziewczyna i jakie tu ze kamstwo ma kotkie nogi <umieraam> jesli chodzi o ta fotke w niebieskim tobie to gdybym tak upierala sie ze to ja to bym ja dala do naszych fotek i bym napisala ze to ja :-D koiaku powiedzmy sobie szczerze poprostu mnie nie lubialas i od poczatku(nie wimieniajac imienia drugiej osoby ktora caly czas pisala mi mejle ze to ze tamto)npwszytkie dziewczyny masz na Nk a jak ja Cie zaprosilam to odzucilas zaproszenie np.z tunika bylo tak samo dalas mi namiarytej tuniki za 119zl a ja taka samawidzialam za 79zl duzo by tu wymieniac :-D dzieki dziwczyny a mile slowa i bardzo sie ciwsze ze zawsze moglam wam pomocz doborem kosmetykow fajnie ze pisalyscie o porade na pw nie zapomne was moje kochane ale coz zrobic chamstwa nie zniose Roszpunko trzymaj sie kochana aby wszystko bylo ok :-D Siostra heh zawsze Ci traktowalam jak przyrodnia sisters i wa smialo jak co bo masz moj nr tel :-D
Agusco by tu napisac buziaczki
Anija fajnie bylo cie poznac i aby Ci sie udalo i abys znalazla swa polowke
madzia dzieki za mile slowa i naprawde fajnie Ci w tych dlugich wloskach
Magdaru jak sie kiedys zdecydujes na makijaz to wal smialo pomaluje Ci za darmoche Monia ma namiay tel a Madzia mejlika wiec jak co to zawsze Ty i innedziewczyny maga pisac o porade
przep[raszam ze o wszystkich nie wspomnialam ale brak czasu z mojej strony hehe dostane banana wiec dzieki za wszystko szkoda ze z wami nie pojade na spokanie a tak bardzo chcialam buziaczki slonca pap aha wiesz nie mam nic do Ciebie kociak poprostu niezgodnosc charakterow i zycze Ci wszystkiego co najlepsze szczerze :-D
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2008-03-07, 10:06, w całości zmieniany 2 razy  

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 09:57   

Normalnie jestem w szoku nie wiem co mam napisac.... <bezradny> :shock:

martula 

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wysłany: 2008-03-07, 10:12   

Madzia no co Ty :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Wracaj tu natychmiast :!:

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 10:14   

Madzia nie rób mi tego!! Trzeba jakos wyjasnic ta sprawe :roll:

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 410 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 10:40   

dziewczynki dzieki za mile slowa ale juz postanowilam juz jestem zalogowana na innym forum i mysle ze tam nie bedzie tak ze ktos kogos nie lubi to bedzie robil wszystko aby ta osoba oposcila forum heheh ciekawe jaka bedzie przyczyna dostania banana sama jestem ciekawa oki koncze bawcie sie fajnie na spotkaniu f buziale slonca papa ;*

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:03   

O co chodzi? nie rozumiem z tych postów nic :-/

martula 

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wysłany: 2008-03-07, 11:08   

Ale madzia88 wiadomo, że nie może być tak, że każdy lubi każdego. Ale nie jest to jeszcze powód, żeby opuszczać forum. <bezradny>
Nie przejmuj się tym i żyj dalej. Tzn. pisz dalej.
Zmieniaj zdanie, ja tu czekam na rozgrywkę w Literaki z Tobą, po targach :mrgreen:

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:10   

Szkoda Madziu,bylas mi w sumie najblizsza a to z tym nielubieniem to tez zauwazylam,jak ktos kogos nie lubi to wogole nie odpowiada na czyjes posty,nie komentuje zdjec itp.
Szkoda,ze nasz opuszczasz odezwij sie czasem na NK;BUZIAKI;
oDEZWE SIE:

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:11   

Madzia ja tez cie namawiam!! Zobacz ze martula mowi to samo co ja czyli cos w tym jest!!

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 353 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:11   

madzia88, to chyba jakiś żart jest?????? Nawet jak jest jakiś konflikt z jedną czy dwiema osobami to nie powód żeby opuszczać nas wszystkie.............. madzia88, przemyśl to jeszcze i nie zostawiaj nas. Proszę................

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:13   

Roszpunka, no wlasnie nie zart :cry: Moze uda nam sie jakos wplynac na Madzie :-(

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 353 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:16   

Moniika, po protu brak mi słów.Madzia tak się nie robi!!!! Nakręcałaś to forum,zawsze radosna,uśmiechnięta,chętna do pomocy-takich ludzi powinno tu być więcej. A Ty taka perełka i chcesz odejść ze względu na 1,2 osoby???? A co z nami?

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:20   

Uwierz ze mi tez. Jestem w szoku po tym co uslyszalam

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 410 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 11:38   

kurcze dziewczynki jeszcze raz wielkie dzieki za mile slowa powiem nie skromnie dzieki ze tak duzo was do mnie napisalo abyn nie odchodzila z forum to bardzo mile az sie rozplakalam i pisze w placzu :cry: dla osob ktore nie wiedza o co chodzi(Kociak napisal mi wczoraj ze oklamalam was z ta fotka(avarkiem)w niebieskim topie ze powiedzialam ze niby to ja ale ja przeciez tak nie pisalam ze to moja fotka moja fotka byla tylko w okularach no coz przykro odchodzic ale nie chce byc tak traktowana i ze niby klamie buziaczki dzieki za mile slowa tez was bardzo polubilam buzka :cry:
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2008-03-07, 11:45, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu