Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-12, 22:19
Uff... bardzo dobrze, że ta dziewczyna ma bana... grała mi na nerwach od jakiegoś czasu i pewnie nie tylko mi... skąd się biorą tacy ludzie?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-13, 10:09
dobra dziewczyny, sądzę , że nie ma sensu teraz wyżywania się na niej. mam nadzieję, że temat umrze śmiercią naturalną i nie będzie trzeba go już więcej odkopywać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-17, 15:54
hahahahhahahahhahah
sory, wiem ze nie piszemy juz tu , ale nie mogłam sie powstrzymać swoja droga wiem, jak to jest z takimi "dziewczynkami" na forum, które moderuje tez mamy takie akcje osiem
zenadka z deczka
i juz milkne
"mam kolegów hyakerów"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-17, 16:35
Jewel napisał/a:
Tyle o tym forum wspominasz
Tyle? pierwszy raz chyba wspomniałam
na jednym jestem adminem, na kolejnym modem
ale linka niestety podac nie mogę
aa forum ogolne, tylko na tym ktore moderuje jest wiecej młodziutkich osob/16-25/,to ktore adminuje dopiero sie"rozwija"
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Uważajcie na Klaudie20-kradnie zdjęcia dzieci i usg płodów(NIE SĄ TAKIE SAME)każda matka pozna po swoim usg że zostało skradzione to osoba która buszuje po całym necie w złych zamiarach.Zanim osądzicie osoby które chcą was przestrzec sprawdżcie ją -wpiszcie w wyszukiwarke klaudie20 i zobaczycie,nie kryje się za bardzo!jest znana na wielu forach,ostatnio i do nas zawitała z tą różnicą że jako ślązaczka20 i starająca się.Z Pszczyny oczywiście.Nie dziwi was to jak pragnie wasze fotki zobaczyć wreszcie?jest bestią która obraża matki które utraciły swoje dzieci,pisze obelżywe i wulgarne pw do osób które ją rozszyfrowały.Dziś okazało się że ukradła zdjęcie i dziewczyna się dowiedziała o tym-właścicielka zdjęcia.Mam nadzieje że teraz nie uniknie odpowiedzialności.DZIEWCZYNY NIJT BEZ POWODU NIE PRZEŚLADUJE NIEWINNEJ OSOBY-SPRAWDŻCIE I UWAŻAJCIE jest bardzo wulgarna
strus [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 15:06
W sumie mialem zbanowac kolejna osobe, ktora zaklada takie tematy ale niech kociak decyduje co zrobic. I niech wkoncu ktos to wyjasni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum