Ostatnio mój facet zaproponował mi że w ramach gry wstępnej chciałby mnie owinać w folię spożywczą (omijając niektóre miejsca ) i kochać się w ten sposób.Co o tym sądzicie?Mam mieszane uczucia...Ale kto wie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-23, 15:41
hehehehe, troche ruchy ograniczone, ja wole byc raczej aktywna wec dla mnie odpada, ale heheheheh ogolnie bardziej smiesznie niz podniecajaco musi to wyladac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-23, 16:35
mi sie taki pomysl nie podoba i czulabym sie idiotycznie lezac owinieta jak kloda. no ale rzecz gustu lub checi eksperymentowania, ja poki co takiej checi nie mam.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 16:53
tylko niech nie zapomni o otworze do oddychania bo o innym to na bank pamietal bedzie ja widziałam taka akcje na jednym z filmikow o wiadomej tresci ale to facet byl owiniety nooo i był przystojny i zajebiscie przypakowany nooo ale sie rozmarzyłam hahahaha
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 17:58
Laveneel napisał/a:
Ostatnio mój facet zaproponował mi że w ramach gry wstępnej chciałby mnie owinać w folię spożywczą (omijając niektóre miejsca ) i kochać się w ten sposób.Co o tym sądzicie?Mam mieszane uczucia...Ale kto wie
Szczerze mówiąc, to po przeczytaniu tego aż się wystraszyłam. Tak dziwnie skojarzyło mi się z czyms hmm, takim sadystycznym.
Mnie też jakoś tak to nie podnieca myśl o byciu zafoliowaną Czułabym się głupio raczej, ale jak Tobie to pasuje, to czemu nie? Poza tym zawsze możecie się umówić, że gdybyś głupio się czuła albo byłoby Ci źle to w każdej chwili on Cię odfoliuje
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 22:38
Madae napisał/a:
ale szkoda folii lepszy bedzie strecz co sie nim palety foliuje na marketach
Normalnie Madae stajesz się moim idolem
A tak na serio, to jak tak o tym myślę... to mnie by się to nie podobało. Czułabym się głupio i śmiesznie. Jakieś to takie... trochę jakby poniżające. Ale co kto lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum