Informacje: Wiek: 17 Dołączył: 382 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 22:59
Laveneel jeśli lubisz eksperymenty to czemu nie? .. ja bym się zgodziła bo lubie nowości:)
ale to przede wszystkim Twój wybór poznać możesz nasze opinie na ten temat ale zrób tak jak Ty chcesz
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 394 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-08-29, 16:01
no no no... wiecie my tez z misiem bardzo lubimy eksperymentowac ale pomysl z folia troche dziwny mi sie wydal... napewno nie zgodzilabym sie... no i nie sadze zeby moj maz zaproponowal mi kedys taka zabawe...
to bardzo dziwny pomysł i tak samo czuła bym ci sie jak reszta osob ktore sie wypowiedziały bardzo dziwnie i nie za fajnie. Ale wiem jedno moj dziubek napewno nie wpadł by na taki pomysł by owinac mnie folia apotem na ruszt o nie nie . Gdy ktos lubi takie igraszki to spoko
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Tak czytam drogie Panie wasze posty to przyznam że nie jedna z was ma o wiele bardziej wybujałą wyobraźnie niż mój mężczyzna:) Zwłaszcza te posty gdzie przestrzegano mnie przed uduszeniem hehe. przyznam że może od początku zbyt ogólnie się wyraziłam ale igraszka polagała by na tym że nie całą "mnie" się zawija łącznie z głową zostawiając tylko wiadomy otwór tylko z tej folii zrobić takie jakby ubranko: kozaczki bardzo minispódniczkę obcisłą topik mini i rękawiczki takie wdzianko wampa z przyszłości Nawet dowiedziałam się, że mój miś ma świetny gust stylisty ...Więc naprawdę nie taki djabeł straszny jak go foliują a i pierszi fajnie wygladają:)Pozdrawiam serdecznie i ściskam[/list]
[ Dodano: 2007-08-31, 10:41 ]
aha i przepraszam za błędy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum