Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 195 dni temu Posty: 5411 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-04, 08:28
Ja tez uwielbiam gurze i deszcz jak leze w lozeczku obok mojego szczescia a nad nami skosne okno i wszystko pada na ta szybe nad naszymi glowami - masakra deszcze jest romantyczny
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
podzielcie się tą zdolnością do znieczulicy gdy jest burza.. moja Ś.P. babcia mnie nauczyła się jej bać. zawsze będąc dzieckiem lubiałam patrzeć na pioruny, a ona jednym tekstem mnie sprowadziła do parteru mówiąc "za sekunde w ciebie pierdaknie bo wzrok przyciąga pioruny a ty masz jeszcze kolczyki to już dodatkowy znak dla burzy, że ma cie pierdaknąć." i od tej pory panicznie uciekam gdzie pieprz rośnie, gdy się zanosi na burzę. potrafię wleźć pod pierzynę, zamknąć oczy i uszy i tak czekać aż ona przejdzie..
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-09-23, 19:32
Ja mam chyba najgłupszą fobię na swiecie:D nawet nie wiem czy ma jakąś nazwę;) otóż panicznie boję się lodu na chodnikach zimą przeżywam prawdziwe katusze gdy muszę przejść spory kawałek po oblodzonym chodniku, a nogi rozjeżdżają mi się w każde strony, agrrr...
ja tez sie boje lodu pamietam jak wychodzilam z tramwaju i sie wywalilam na dodatek moj byly mnie zbieral z ziemi a potłukłam sie niesamowicie
nie lubie pajaków ;-/
Informacje: Dołączyła 79 dni temu Posty: 1010 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-26, 08:59
ja mam dziwna fobie, otoz jak jade pociagiem, badz autobusem czy tramwajem, siedze przy oknie a po bokach drogi rosna drzewa, ktore maja takie dlugie galezie, ze siegaja do okien i o nie obijaja i hacza, mam wtedy wrazenie, ze mi oczy wybije i podrapie, mimo zamknietego okna no i oczy zawsze zamykam Ale mysle, ze to zwiazane jest z tym, ze jak mialam 5 lat, szlam sobie przez sad i nie zauwazylam, ze galaz wystaje i mi zadrapala caly policzek tuz pod okiem (szczescie w nieszczesciu).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum