Ja sie boje pajakow, brrr, wszelkiego typu robakow, owadow itp. dziwnych stworzen Poza tym nie lubie zostawac sama na noc, bo po prostu ciemnosc mnie przeraza
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 59 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-09, 22:37
klaustrofobia i wysokość to 2 podstawowe rzeczy których się panicznie boję ....co do pająków i robali to może nie tyle boję co brzydzę sie
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 37 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:50
ja sie boje wysokosci i jak nie mam gruntu w wodzie mze dlatgo ze mam niemile wposmnienia z nauka plywania jak bylam mala, a wogole do tej pory nie umiem dpobrze plywac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:51
pajaki mnie brzydzą tak na maxa, ale boje się wypadku samochodowego, ze mnie zgniecie metal, że wylecę, a jeszcze bardziej, że przezyję, ale będe unieruchomiona i tego, ze kogoś bym mogła potrącić, , a ta osoba by zmarła
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-10, 12:53
szisza napisał/a:
i ugfryzie w tylek ten szczur
dokładnie
W weekend był program w telewizji,że szczury często wychodzą przez muszlę klozetową i dlatego należy ją zamykać.
Czuję się jeszcze gorzej i chyba zainstaluję sobie wychodek za domem bo boję się jeszcze bardziej
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-10, 13:03
Dorotea, ja czytalam w ktorejs gazecie gorszy przypadek, pewnej mlodej dziewczynie, ktora mieszkala w domu ze swoim malutkim dzieckiem podczas kapieli spod wanny wyszedl waz!!!!! Ponoc uciekl ktoremus z sasiadow i jakos rurami i roznymi otworami przedostal sie do niej, a maly nie byl...
[ Dodano: 2008-04-10, 12:03 ]
dziewczyna zadzwonila po pomoc a teraz juz tam nie mieszka
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-10, 14:49
Dorotea napisał/a:
W weekend był program w telewizji,że szczury często wychodzą przez muszlę klozetową i dlatego należy ją zamykać.
Też go oglądałam ja szczurów się nie boję sama hodowałam przez 5 lat
ale wiesz, że nie raz siedząc sobie na muszli klozetowej mam takie głupie myśli
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 19:30
szerszenie-kiedyś uciekłam z domu jak mi wleciał,zabrałam telefon,kota,chomika i czekałam na pomoc,ale wkońcu sama palanta przegoniłam,zalałam go wodą,ale bałam sie cholernie
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Ja nie lubie samotnych wieczorow i nocy wrecz boje sie moze to glupie ale mam cos takiego, nieswojo sie czuje nawet u siebie nie lubie wtedy chodzic do lazienki
aha i wszedzie mam pozapalane swiatla
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum