Informacje: Dołączyła 278 dni temu Posty: 63 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-11-22, 20:35
WĘŻY-panicznie,potwornie,makabrycznie boję się węży i brzydzę !!! Nie jestem nawet w stanie obejrzeć zdjęć z tymi ohydami ani nic w TV. od razu robi mi się slabo!!!! to potworne ,powinnam się leczyc!
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-25, 09:29
maruska napisał/a:
WĘŻY-panicznie,potwornie,makabrycznie boję się węży i brzydzę !!! Nie jestem nawet w stanie obejrzeć zdjęć z tymi ohydami ani nic w TV. od razu robi mi się slabo!!!! to potworne ,powinnam się leczyc!
heheheh moge być twoją panią doktor hahahahaha mam predyspozycje do tego sama sie ich nie boje i mam 2 sztuki
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 125 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-04-09, 17:18
ja panicznie boje sie starosci i smierci,kiedy widze jakis pogrzeb oblewa mnie pot!!!
boje sie,ze zachoruje na cos powaznego...dlatego ze wszystkim i wszedzie jestem ostrozna:/
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 308 dni temu Posty: 3627 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-09, 17:27
mam lek wysokosci, ale taki do opanowania, owadow sie nie boje ale sie niektorymi brzydze, czasem mam tak jak pisala ktoras z was ze ide i boje sie ze wywine orla-ale zdarza sie to rzadko wiec do fobii tego nie zaliczam.Myszy niby tez sie nie boje Napewno jakas fobie mam ale jeszcze sie nie ujawnila
Informacje: Dołączyła 129 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 17:31
maruska napisał/a:
Jakbym to sama napisala!
Nic nie jest w stanie mnie przerazic; ani stado myszy, czy pajakow, ale na widok weza w telewizji ogarnia mnie panika.
ja też nie lubie węży i gadów tego typu podobnych!!!!! fuuu fuuu fuuuu
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 20:32
a ja za biedna zeby przekupowac ale wyleczyłam juz kilka kolezanek jedna brzydziła sie fotek pajakow a po pół roku przychodzenia do mnie wzieła Val na rekę inna brzydziła sie wszystkiego jestesmy na etapie brania na reke modliszki i pończosznikow pajakow nadaj sie boi
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 20:36
nie ze zwierzakow nie boje sie chyba zadnego....roznosci mnie juz gryzły, dziobały, drapały kuły ja nawet miałam kajmana ( gat krokodyla) na rękach takiego 60kg
Informacje: Dołączył: 134 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 21:03
Pajaki,węże-tzn moge na nie patrzec w sklepie zoologicznym i to wszystko.
I klaustrofobia,moje s małych pomieszczen, np windy, nie jezdza zadna inna tylko nasza w loku,bo reszty s boje ze s zatrzymam,zgasnie swiatlo,udusze s i winda zacznie spadac i umre powaga,nie jezdze zadnymi windami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum