pośród wielu głupich fobii czasem dopada mnie schiza że się wywalę i zaryję zebami w chodnik tak że wszystko sobie powybijam i zaleję się cała krwią... hmm?!
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 20:47
calineczka napisał/a:
pajaki pajaki pająki myszy myszy myszy
kolejna osoba ktora potrzebuje mojej terapii
[ Dodano: 2007-07-11, 20:50 ]
ritka napisał/a:
pośród wielu głupich fobii czasem dopada mnie schiza że się wywalę i zaryję zebami w chodnik tak że wszystko sobie powybijam i zaleję się cała krwią... hmm?!
qrcze mi tez sie zdarza...i to w dziwnych momentach jak np wracam ze sklepu cala w skowronkach bo wlasnie qpilam np nowa pajeczyce a tu widze jak plytka chodnikowa odstaje.... no i przed oczami pojawia mi sie taki filmik jak sie o nia potykam i ciag dalszy jak wyzej... brrrr
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 347 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-10-24, 09:12
ja się boję motorów
zawsze jak widzę pędzących motocyklistów, mam wrażenie, że za moment się wywalą albo wjadą we mnie.
W życiu nie wsiądę na motor (umarłabym ze strachu)
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 18:02
ja uwielbiam i motory i pajaki te ostatnie kooocham
boje sie gmerania przy pepku straaasznie mnie to przeraza ..mam wrazenie wtedy ze zaraz moje wnetrznosci parujace sie wyleja jelita, zołądek feee ..czyjes by mi nie przeszkadzały ale swoich nie chce dotykac ..... a tak poza tym to nie wiem ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 288 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-24, 19:28
Najsilniejszy lęk?Chyba wysokości.Wystarczy,że na jakimś filmie,czy zdjęciu zobaczę kogoś,kto stoi tyłem do urwiska i już mi jest nieprzyjemnie.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-25, 09:01
Ja rówież ma swoje "fobie" tzn.
boję się szczurów
boję się kleszczy
pająków też się boję,ale nie wszystkich.Boję się tylko tych dużych z grubymi nogami brrrrrrrrrrr
Kiedyś dostałam ataku paniki jak wjechaliśmy z moim chłopakiem na rowerach w wysoką trawę. Podobno ( tutaj ze strachu pamiętam to jak przez mgłę), zeskoczyłam z roweru i krzyczałam, że kleszcze wkręcają mi się w nogi.Skakałam dokoła, deptałam zawzięcie "niewidzialne" kleszcze, trzęsłam się cała.
Mój chłopak próbował mi udowodnić, że żadne kleszcze mi się w nogi nie wkręcają ale ja i tak je widziałam i tyle!
[ Dodano: 2007-10-25, 09:25 ]
Przypomniałam sobie coś jeszcze.
Kiedyś chodziłam do liceum z dziewczyną,która miała prawdziwą fobię odnośnie każdego nawet milimetrowego owada.Znajomość z nią była "trudna" bo jak gdzieś szłyśmy to ciągle się od czego odganiała, machała rękami, skakała, kręciła,krzyczała.Kiedyś szłyśmy przez park a ona nagle zaczyna przeraźliwie krzyczeć i kręcić się dookoła.Nagle jednym ruchem ręki zdjęła z siebie bluzkę i rzuciła ją na ziemię.Nie miała biustonosza Drogą szli jacyś wojskowi i strasznie się śmiali.Ja biegałam za nią z tą bluzką a ona nie chciała jej ubrać bo...............................wpadła tam osa!
Kiedyś w pracy już po latach rzuciła słuchawką z faksu o ziemię i rozbiła ją ,bo trzmiel wleciał do pokoju.Pracowała sama i zadzwoniła z innej firmy do szefa aby przyszedł i tego trzmiela wygonił.Szef wkurzony przyjechał a trzmiela już nie było.Długo ją zapewniał,że jest "bezpieczna" a owad odleciał bo nie chciała wrócić do biura.
Tak jej zostało do dziś.
Teraz mieszka w Australii.Pewnie tam to są dopiero ogromne owady
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum