Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 68 dni temu Posty: 882 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-09-26, 08:59
Kita, No to rzeczywiście miałaś szczęście Z kolei moja koleżanka ma mnóstwo fobii: bio się psów (niezależnie dużych czy też małych) bo kiedyś ją pogryzł, boi się burzy, pająków (tak jak ja) , krwi- od razu mdleje jak ją widzi...Aha i jeszcze myszy się boi nic tylko współczuć- fobie na prawdę potrafią utrudnić życie...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-26, 22:31
no to przypomnialam sobie cos wlasnie przez pisanie jna czacie o motorach...
bardzo boje sie motorow i nigdy w zyciu na obojetnie jaki nie wsiade...
[*]
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 60 dni temu Posty: 27 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-29, 02:49
ja z kolei panicznie boję się pająków a jak jeszcze widzę że biega na tych paskudnych cieniutkich nóżkach to od razu mnie nie ma w pomieszczeniu...grrr
nie wiem czy to fobia...chyba nie ale przeraża mnie widok okien nocą, w sensie jakoś nie mogę patrzeć się w okna jak jest ciemno...dziwne ale co zrobić, dobrze że mam zasłony
Ja nie mam fobii , niczego nie boje sie tak ze mnie paralizuje . ale troche sie boje chodzic po zmroku bocznymi ulicami albo osiedlami- blokowiskami, wtedy kazdy szmer mnie straszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum