Skoro jest temat o Avonie, to ja postanowiłam napisać o FM GROUP Nie wiem, czy znacie tą firmę, bo jest dosyć "świeża" Nie chce tu robić reklamy, ale jestem ich przedstawicielką i coś wypadało napisać W ofercie mamy 120 zapachów alternatywnych do światowych marek. Ciekawa jestem, czy któraś z Was używa perfum FM, a jeżeli tak, to jakie są Wasze wrażenia na temat jakości, wytrzymałości itd. Czekam na Wasze opinie
Witaj Madziu są świetne co tu dużo pisać .... sama uzywam tych perfum mało tego pracuję w tej firmie wiec wiem co i jak .... praca w tej firmie to sama przyjemnośc ...Pozdrawim Ewa
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 21:18
ja mialam kilka zapachow tej marki i musze powiedziec ze jestem z nich zadowolona mozna wyszukac naprawde ladne nutki zapachowe jesli chodzi o trwalosc ...no coz moze i idealami nie sa (jeszcze na takie nie trafiłam )ale trzymaja sie dosyc dlugo w porownaniu z innymi markami
Ja miałam perfumy z tej firmy i nie były podobne do oryginału, mało tego krótko się trzymały. Miałam chyba pecha bo koleżanki te perfumy chwalą.
Pierwszy raz spotykam się z taką opinią zapachy są identyczne z oryginałami ponieważ FM w ekstrakty zapachowe zaopatruje się w niemieckiej fabryce DROM, w której zaopatrują się w te ekstrakty również oryginały. Poza tym mają 20% zaperfumowania, a oryginały max 30%, więc nikt mi nie powie ze krótko się trzymają ja w zimie na płaszczu jeszcze po kilku dniach zapach czułam. Wogóle to chyba mało kogo stać na oryginał za 300-400 zł, a tu ma się prawie to samo za 30 zł
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-06-11, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 22:30
jak w kazdym handelku czasem trafi sie jakas czarna owca moze po prostu Jewel sie taka trafila ja kiedys na taki szmelc pumy trafilam wubulilam qpe kasy a one wietrzaly szybciej niz takie z kiosku
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-11, 23:09
A ja nie znam tej marki Nigdy nie kupowałam ich perfum, jednak mam większe zaufanie do tych oryginalnych. A że od kilku lat zaopatruje sie w perfumy na bezcłówkach, więc nie są one tak strasznie drogie Ale takie mam pytanie tylko, czy to są te perfumy sprzedawane w takich flakonikach, które nazywają się tak samo jak te inne oryginalne ??
Na flakonikach jest logo FM i nikt nie powie Wam, że to podróbka, bo nie pisze do czego to zapach alternatywny. Wszysko opiera się tam na numerkach i bez katalogu nikt nic nie bedzie wiedział A jakościowo są bardzo dobre, bo klientów mamy mase, a na dodatek mamy przedstawicielstwa w ponad 20 krajach na świecie, więc nie jest to badziew
masz jakieś upatrzone a jesli tak to w jakim mieście ??
zazwyczaj kupujemy z Anią na przejściu granicznym Czechy - Austria w Znojmie
Diablica666 napisał/a:
może sboie podjade i obejżę kosmetyki
to chyba by Ci się nie opłaciło tak specjalnie tam jechać
niestety perfumy w strefach bezcłowych już wcale nie są takie tanie jak kiedyś
co do marki FM - pierwszy raz słyszę. chętnie bym wypróbowała, ale nie znam nikogo kto by się tym zajmował!! a czy to można np. przez internet złożyć zamówienie??
Niektórzy wystawiaja perfumy FM na allegro, ale ja nie jestem pewna za takich sprzedawców Można do nas dołączyć jeżeli ktoś chce, bo firma jest młoda, cały czas się rozwija i szukamy chętnych do współpracy. Jak ktoś jest chętny to piszcie do mnie na PW i wszystko chętnie wyjaśnie.
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-04-30, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Ja też zajmuję się FM, ale traktuję to raczej jako hobby. Mam tanie perfumki dla siebie, rodziny i killu stałych i zadowolonych klientek. Uwielbiam zmieniać zapachy i właśnie dzięki tym z FM mogę za niewielkie pieniądze to robić. Co do trwałości ja i moje znajome jesteśmy bardzo zadowolone. Z czystym sumieniem - polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum