Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 41 dni temu Posty: 7
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 22:02
na pewno mam większe pojecie o kosmetykach niż Ty... bez urazy. Udowodnij mi,że perfumy męskie oznaczone numerem 92 sygnowane marką Fm są trwałe i posiadają niepowtarzalny zapach. Powodzenia.
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 22:07
axepulse napisał/a:
perfumy powinno się rozprowadzać tylko w paru strategicznych miejscach na ciele +ubrania.
prawda...ale takie są produkowane tylko na poczatku, gdy jakas firma wprowadza zapach nowy i chce skusic klienta..moze i znasz sie na chemi ale na marketingu nie bardzo i zyjesz w swiecie złudzen...zadna firma nie bedzie przez cały czas wypuszczała produktu na tym samym poziomie to sie nie opłaca wiekszosc klientow którzy sie przyzwyczaja i tak nie zmieni perfum na inne, nawet jesli po jakims czasie beda one mniej trwałe czy skepszcza sie w inny sposób
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 23:51
ubrania sie pierze a nie perfumuje a jak już to zapach powinien na nie przechodzic z ciała bo perfumy mogą odbarac materiał a ty cwaniak jak sie tak znasz to po cholere wogóle kupowałeś,powinieneś wcześniej wiedziec że nie będą trwałe i nie ośmieszaj sie tym mówieniem że niepotrzebnie wydałeś kase,skoro cie stac na orginały to co do jest 30zł jakbyś sie znał na kosmetykach to byś wiedział na czym polega różnica w cenie,ale widze że zera i metki ważniejsze,gatuluje panu znajomości rynku kosmetycznego,marketingu i strategii dotyczących sprzedawania takich produktów
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 188 dni temu Posty: 707 Skąd: gdzieś na świecie..
Profil: Imię: A.
Wysłany: 2008-04-25, 09:43
axepulse, ilu ludzi, tyle opinii. Pewnie wiesz też, że na każdym zapach jest inny mimo, że z tej samej butelki..tego też możemy się czepić Nie ma co się licytować, kto wie więcej
Nie pasuje Ci, na drugi raz nie kupisz, ryzyko takie zawsze jest..nawet przy oryginałach.
Mi pasuje, zapach , siedzi długo (może nie uwierzysz ale nawet po wieczornym prysznicu czuć go na poduszce ) Rewelacja Z kolei mojej kumpeli wietrzeją jak mówisz- po godzinie (inny zapach).
Także nie ma co:)
Pozdrawiam
P.S. napisy mam choć często miętolę buteleczkę
_________________ Konie kraść, szybować na nich aż do chmur..i zrywać gwiazdki z nieba..
jesli chodzi o napisy to z jednej butelki ktora trzymam w torebce nie mam juz ani literki a przeciez nic z nia tak nie robie,bo co mozna z butelka robic i to taka mala
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 107 dni temu Posty: 115
Profil: Imię: Izka
Stan: narzeczona;)
Wysłany: 2008-05-03, 20:00
[quote="Magdaru"]mam już nowy spis zapachów FM, który będzie obowiązywał od maja 2008 nazwy oryginałów są podane po to, żeby przybliżyć Wam nuty zapachowe
Ty nas nigdy nie zawidzisz Jak zwykle pełna lsta. Dziekuje to pomoga w sprzedazy
[ Dodano: 2008-05-03, 20:01 ]
To miało byc w formie cytatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum