Magdaru, a zgadnij no nie te na butelce zlotawe,ja juz na dwuch nie mam prawie wogole
Ale widze,ze nowa kolekcja fajnie sie zapowiada,szkoda,ze tak daleko mieszkam
Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 41 dni temu Posty: 7
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 22:32
A ja zakupiłem perfumy z firmy FM nr 92 (wczoraj). Mowa o męskim odpowiedniku davidoffa- echo. Już nawet nie o to chodzi,że te perfumy są niezbyt podobne do davidoffa,bo w końcu miała być to tylko inspiracja,ale jeśli chodzi o trwałość,to przepraszam bardzo ale moim zdaniem FM naciąga ludzi. miało być 20 godzin,tymczasem nie ma nawet paru godzin. Czy to bezpośrednio na ciało,czy też na ubranie- perfumy te nie utrzymują się dłużej niż przez godzinę!! Poza tym brak charakterystycznego "ogona" jak dla droższych i markowych perfum. Poza tym płaski zapach, niczym nie zaskakuje,nie rozwija się. Zupełnie jak "perfumy" z przeceny za 5zł. (przynajmniej opakowanie ciekawsze)
Następnym razem dobrze się zastanowię zanim kupię jakieś badziewne odpowiedniki markowych perfum. Nie polecam nikomu perfum FM. Czasami tańsze perfumy potrafią pozytywnie zaskoczyć, jednak nie z FM. Moim zdaniem lepiej dozbierać pieniążki na coś droższego niż wywalić w błoto chociażby 30-50zł co niestety uczyniłem.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 22:51
ja nie narzekam..czesto od nich kupuje i sie jeszcze nie zawiodłam... a o firmie to Madziaru najlepiej Ci opowie...albo cofnij sie na 1 strone tematu...gdzies na poczatku wszystko objasniała
[ Dodano: 2008-04-22, 23:04 ]
Swoja droga musze to powiedziec Madae masz zajebiste avki normalnie za kazdym razem jestem pod wrazeniem zawsze probuje sobie ciebie wyobrazic
wiem ze to nie na temat SORRY
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
axepulse, to kupuj sobie oryginały, nikt Cię nie zmusza do kupowania z FM szczerze mówiąc, to raz na ruski rok znajdzie się osoba, która narzeka na trwałość tych perfum, wszyscy są zadowoleni i zdziwieni, że utrzymują się tak długo, poza tym może tylko Ty nie czułeś tego zapachu, a inni czuli bo dobrze dobranego perfumu sam nie powinieneś czuć tylko Twoje otoczenie
smerfetkahh napisał/a:
te na butelce zlotawe
aha to nie wiem co z nimi robisz, bo mi sie narazie na żadnym nie pościerały a używam ich już baaardzo długo
Olciiia napisał/a:
a co to jest ta firma FM jakas droga czy super dobra czy co bo pierwsze slysze
tak jak Madaeśna wspomniała, przejrzyj wcześniejsze strony, a jak masz jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 20:09
Owszem będę kupował oryginalne, tylko niepotrzebnie wydałem pieniążki na zapach z FM;/ Prawidłowo dobrany zapach powinien odczuwać i właściciel i otoczenie delikatnie i subtelnie. Tymczasem tu nie ma czego poczuć, bo perfumy szybciutko się utleniają. Jako student chemii bądź co bądź pojęcie o produkcji i trwałości kosmetyków posiadam. Pozostaje zainwestować w oryginał.pozdrawiam
Donn, różnica między oryginałami, a perfumami FM jest taka, że w oryginałach jest maksymalnie 30% ekstraktu zapachowego, a w tych z FM jest 20% - to w przypadku perfum damskich jeżeli chodzi o męskie, to one nigdy nie są czystymi perfumami, tylko wodami perfumowanymi, dlatego faceci mają zawsze większą pojemność wód, bo są one mniej zaperfumowane, mają 16% ekstraktu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 20:25
przesada,ja też lubie orginały ale pod względem trwałości te z FM dużo gorsze nie są a ty sie nie myjesz przez 20 godzin i że niepotrzebnie wydaleś kase,wkońcu od niektórych orginałów są 10 razy tańsze
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 20:57
...czy to,że powinny pachnieć przez 20 godzin oznacza,że się przez 20 godzin nie myję? perfumy powinno się rozprowadzać tylko w paru strategicznych miejscach na ciele +ubrania. Czy to na ciele,na ubraniu czy też na pasku- nie utrzymują się nawet przez godzinę. Zanim coś napiszesz radzę zapoznać się z męskimi perfumami. Moja dziewczyna stosuje kosmetyki z Fm i tez nie narzeka. Ale to wersja dla kobiet więc sorry. Co ma piernik do wiatraka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum