Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-14, 10:25
ewciarsl napisał/a:
kazdy pisze tutaj o reklamie a czy wiecie ile kosztuje emisja 30 sek reklamy w tv ??
ja wiem, że to nie jest tanie. I to nie jest żaden atak na grupę FM. Stwierdziłam tylko niezaprzeczalny fakt, że w chwili obecnej nie jest to firma zbyt znana w Polsce - a drugi fakt jest taki, że ludzie zazwyczaj mają mniejsze zaufanie do firm, których nie znają. Ja jestem tego przykładem. Teraz powiedzmy, że już mniej więcej wiem, co to za firma itd, ale gdyby mnie wcześniej ktoś zaczepił na ulicy proponując sprzedać flakonik FM to bym za nic w świecie nie kupiła... Niewykluczone, że jeżeli firma FM dobierze odpowiednie środki, to za kilka, może nawet kilkanaście lat, będzie ona bardzo dobrze znaną i zaufana marką.
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-14, 11:01
Nikt nie odebrał tego jako atak Wiemy, że FM jest narazie mało znaną marką, bo dystrybutorów jeszcze nie ma aż tylu, co w np. Avonie. Nie istniejemy na rynku 15 lat, tylko niecałe 3 i jeszcze wszystko przed nami A fakt, ze jesteśmy już w tylu krajach na świecie zapewne przemawia na naszą korzyść ( USA, Australia, Austria, Niemcy, Węgry, Czechy, Wielka Brytania, Włochy, Izrael, Hiszpania, Grecja i jeszcze kilka innych ). Kociak na ulicy nikt Ci nie sprzeda perfumu, bo to nie jest akwizycja i nikt nie sprzedaje po ulicach A zaufanie klientów już zdobyliśmy, bo ci którzy zamówili coś raz, to wracają po kolejne rzeczy i polecają swoim znajomym
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 11:39
mamusia22 napisał/a:
nie zawsze dobrze sie trzymaja
ja póki co jestem zadowolona, żadna klientka nie skarżyła mi się na krótką trwałość perfum, a sprzedaję średnio po 30 sztuk na miesiąc, więc klientek mam sporo
polecam Wam też balsamy z FM, są zapachy do wybranych perfum, pachną niesamowicie długo, jak się wysmaruje na noc, to pościel pachnie mi jeszcze następnego dnia wieczorem, bardzo fajnie nawilżają
dla mnie to fajna sprawa, bo mam z jednego zapachu żel pod prysznic, balsam i perfum no i pachnę i pachnę i pachnę
POlecam z czystym sumieniem ta firmę. Uzywam ich od roku i nie zamienie na inne Mój zpach to 25 Hugo Boss Hugo Woman , są piekne !!! utrzymują się bardzo długo poprostu rewelacja
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:36
sylfiaaa napisał/a:
POlecam z czystym sumieniem ta firmę. Uzywam ich od roku i nie zamienie na inne Mój zpach to 25 Hugo Boss Hugo Woman , są piekne !!! utrzymują się bardzo długo poprostu rewelacja
no wreszcie odezwał się ktoś kto zna te perfumy
od maja FM rozszerzyło ofertę i są teraz zapachy luksusowe, które mają większą pojemność, pojawiły się balsamy do ciała, które z czystym sumieniem mogę polecić, bardzo dobrze nawilżają i niebiańsko pachną, fakt, że nie do każdego zapachu są, ale do tych najczęściej kupowanych, więc na pewno każdy znalazłby jakiś odpowiedni dla siebie i jeszcze pianka do golenia dla panów się pojawiła
w sumie FM ma teraz 120 zapachów w ofercie jest w czym wybierać
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 09:26
Nymphadora napisał/a:
Hmm, chętnie bym pooglądała, ale nie znam nikogo, kto by się zajmował tą firmą
ja współpracuję z FM już od roku na drugiej stronie znajdziesz link na naszą stronkę i możesz sobie całą oferte zobaczyć wiem, że to nie to samo co powąchanie zapachów, ale przynajmniej zobaczysz jak wyglądają nasze produkty
Nymphadora ....znajdz kogos u siebie w miescie hihi daj ogloszenie Naprawde polecam a 30 złotych to w porównaniu do innych cen perfum to nic Nawet na spróbe bym zamówiła:P idz do drogeri znajdz jakies perfumki które Ci sie podobaja a kosztuje 300złotych a pozniej zamów je poprostu z FM :)Będą tak samo trwałe i piękne . Polecam nr 25
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 354 dni temu Posty: 130
Profil:
Wysłany: 2007-09-20, 15:22
Bardzo się cieszę że trafiłam na ten temat - rozpalczliwie poszukuję zapachu Burberry -Burberry FM nr 79. Jeżeli ktoś posiada je tzw. w swoim zapasie to proszę o kontakt e-mailowy: katrin242@o2.pl
Profil:
Wysłany: 2007-09-20, 17:14
Kasiarzyna_31 napisał/a:
rozpalczliwie poszukuję zapachu Burberry -Burberry FM nr 79.
ten zapach został wycofany w kwietniu, więc pewnie nikt Ci nie pomoże
prawdopodobnie od października będzie 17 nowych zapachów, bo teraz jest wyprzedaż 17 może w tych nowych znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 354 dni temu Posty: 130
Profil:
Wysłany: 2007-09-21, 09:13
Magdaru napisał/a:
a z tych, które są teraz nie podoba Ci się nic
sama nie wiem...miałam od znajomej kiedyś wszystkie próbki i jakoś wszystkie wydawały mi się mało trwałe. Zaś Burberry był przecudowny i bardzo trwały. Aktualnie szukam odpowiednika tego zapachu bądź zapachu w podobnej nucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum