Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 95 dni temu Posty: 7
Profil:
Wysłany: 2008-04-05, 23:16
Witajcie kobitki! trafił się Wam rodzynek na forum:p Chciałem się Was zapytać,szczególnie Magdaru o produkt FM 92 TRITONE, czy rzeczywiście jest zbliżony do Davidoffa-Echo, jakie są Wasze ogólne wrażenia? i jak jest z trwałością?
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 09:09
axepulse, powiem tak numerek 92 jest zapachem wymyślonym przez FM, nie jest odpowiednikiem żadnego oryginału, więc nie mam pojęcia, czy jest podobny do tego Davidoffa Tritone ma w składzie : cytrusy, gałkę muszkatołową i wyciag z sandałowca, a Davidoff : aldehydes, czarny pieprz, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, kardamon, drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, piżmo więc pewnie będą się różnić co do trwałości, to moim zdaniem i zdaniem moich klientów, perfumy FM sa bardzo trwałe
Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 95 dni temu Posty: 7
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 21:49
Magdaru , w takim razie może napisz mi jakie wody perfumowane (męskie) polecisz mi szczególnie. Oby tylko nic w stylu Hugo Bossa szarego i Fahrenheita Diora bo dla mnie to śmierdziuchy. Słuchaj a jak wygląda u Was odpowiednik Eternity CK-podobny?:)
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 09:14
axepulse napisał/a:
oj sorki, chodziło mi o Euphorie CK:)
yhy to mamy niestety nie miałam okazji sprawdzić oryginału, ale na pewno jest podobny poza tym opłaca sie go kupić, bo ma 100ml i kosztuje 50 zł z groszami
Tilia napisał/a:
A ja dzisiaj zamówiłam dwa zapachy z promocyjnej wyprzedaży jeden dla siebie,a drugi dla mamy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 16:20
zamówiłam dzisiaj 33-light blue,nie wiem dlaczego ale podoba mi sie bardziej niż orginał i jest ponad 5 razy tańszy chociaż cena nie miała wpływu na moją decyzje-ten z FM naprawde jakoś ładniej pachnie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum