Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 17:34
Madae, to chodziło o cene perfum, nie o przesyłke
jak wysyłałam do Miji paczuszke, to chyba 4 zł z groszami płaciłam za przesyłke listem poleconym, bo wysyłałam w dmuchanych kopertach
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 450 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-02, 17:35
Madae napisał/a:
Anija napisał/a:
16 zł
no co ty zwykła paczuszka do kg poczta polską 10 albo 11 zeta nie pamieetam dokładnie...a priorytetowa 13zł
16 zł to cena perfum a nie przesyłki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Madae, jak wysyłasz w kopercie bąbelkowej ( a dwa pudełka napewno się zmieszczą) to płaci się jak za list. Mój mąż tak coś sprzedawał na allegro to koszty ok 4 zł wyszły. Trzeba na poczcie dopytać.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-02, 17:40
tez kiedys mialam te perfumki, tzn nie jestem pewna czy byla to firma FM Group ale cos na tej zasadzie ze mieli tak jakby "podrobki" oryginalow. Nie pamietam juz jaki numerek ani zapach ale musze powiedziec ze byly bardzo trwale i bylam z nich bardzo zadowolona
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-02, 17:45
calkiem mozliwe
Wysłany: 2008-04-02, 22:44
z fm mam teraz chyba 5 zapachów,lubie je,fajne są tak na codzień,nie jest mi ich szkoda,używam dużo i często a orginałów też mam sporo,ale bardziej na wieczór,randki i inne takie okazje Magdaru a kiedy będzie wiadomo jakie będą nowe wprowadzone
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 193 dni temu Posty: 167 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-04, 13:23
Magdaru, nie musisz być nie miła. Każdy ma prawo do własnego zdania i do wyrazenia gu tutaj. i do kupowania takich perfum jakie lubi na jakie ma ochote czy go stać. Ja wolę kupić oryginał ( albo zamowic sobie pod choinke czy na urodziny, raz na bardzo długi czas) i tyle ale nie wjeżdzam na osoby ktore kupują podróbki. Zgadzam sie z tym ze sa wazniejze rzeczy do kupienia niz perfumy, mnie tez nie stać zeby pojsc do perfumerii i kupic sobie tam perfumy. Kupuje oryginal gdzie indziej w zupełnie innej cenie. Kiedys jak nie mialam kasy to poszlam do Rossmana i tam kupiłam benetona rózowego w promocji za 39 zł i tez bardzo ładnie pachniał. Uwazam ze kazdy ma prawo do swojej opini, gdybysmy wszyscy mysleli tak samo to by było nudno.
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 13:27
Princessa, nie jestem niemiła równiez wyraziłam swoje zdanie i koniec tematu może źle się wyraziłam pisząc ten post, ale nie chodziło mi akurat o Twoją osobę, tylko ogólnie o to, że dla mnie to bez sensu wydawanie tyle kasy na perfumy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 596 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-04, 13:30
a mi jest miło jak czasem dostane oryginalne perfumy, np na święta. sama nie mam kasy, zeby sobie pojsc i takie kupić. sama sobie kupuje podróbki i mam mnostwo malutkich perfumetek i sprayów do ciała z Avonu, bo slicznie pachną. i oryginalne perfumy uzywam na specjalne okazje
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum