Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 13:31
dokładnie a jak pisała Madziaru po zapachu i tak nikt nie pozna ja biore prysznic czasem i 3 razy dziennie wiec nie zalezy mi zeby utrzymywał sie 12 godzin jak wytrzyma 6 to juz bede zadowolona
Ja tam kiedys kupowalam orginalne,mialam cala polke,ale teraz mam rodzine i rzeczywiscie wole kupic cos synkowi niz mam sobie moj ulubiony perfum kupic na 90euro-wybaczcie.
A ja wole miec wiecej perfumowniz jak wy miec jeden za 200 zl.
Teraz owszem tez mam ogrinalne ,ale to wlasnie jedem dostalam pod choinke a drugi na walentynki od meza sama bym nie kupila.
Ja jestem zainteresowana tymi perfumami od Magdaru i napewno kupie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 380 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 13:33
Magdaru napisał/a:
i jeszcze jedno FM ma zamienniki do oryginałów, więc zapach czasem może się różnić, jedne perfumy są identyczne z oryginałami, a inne ciut się różnią, jednak dla większości klientów nie ma to aż tak ogromnego znaczenia
Właśnie..nie mylmy pojęć
Moja 105 się różni od oryginału, od razu to zauważyłam..ale bardziej mnie kręci
Po drugie..perfumy się kupuje częściej niż raz na 6 miesięcy, poza tym ja noszę kilka zapachów..np na dzień, romantyczny wieczór, czy drapieżną randerę
Po trzecie nie dałabym takiej kasy..200zł to wynajem mojej chawirki na studiach a gdzie rachunki
A po kolejne- te perfumy są niesamowicie trwałe..lepsze niż np. z Avonu.
Shamatu, wlasnie ,piszesz nie wydalabym kasy-i masz racje,bo ze tego co tu czytam to te ktore kupuja takie perfumiki to albo sa cholernie bogate alebo dastakja kase od rodzicow.
Informacje: Dołączyła 540 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 14:53
madzia, niestety w Szwecji jeszcze przedstawicielstwa nie mamy zresztą napiszę Wam, gdzie mamy Australia, Austria, Azerbejdżan, Benelux, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Estonia, Grecja, Hiszpania, Izrael, Kanada, Litwa, Łotwa, Macedonia, Niemcy, Nigeria, Polska, Rosja, Rumunia, Srebia, Słowacja, Słowenia, Turcja, Ukraina, Węgry, Wielka Brytania, Włochy i USA
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 15:04
Roszpunka, pewnie, że bym wysłała Mija u mnie już zamawiała, to możecie ją podpytać, czy jestem godna zaufania a kosztów przesyłki w ciemno nie powiem, bo nie wiem, wszystko zależy od wagi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-02, 15:54
16 zł
zaraz sobie przejrzę stronę 6
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 16:25
dziewuszki, jak chcecie coś pozamawiać, to piszcie mi na PW jak najszybciej, żeby sie na promocję załapać jeszcze zamówiłabym najpóźniej w piątek, to w poniedziałek miałabym juz paczke w domu i mogłabym Wam porozsyłać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum