zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl ) oni tam mają zamówienia wysyłkowe, więc spokojnie można u nich zamawiać
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesić teraz, o ile się nie mylę, kosztuje coś ponad 80 zł
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałam ale opłacało się, bo w sklepach jest dużo drożej
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór
Magdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!!
Informacje: Dołączyła 540 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 09:31
Roszpunka napisał/a:
Magdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!!
nie ma za co ja jestem bardzo zadowolona z tych firan w sklepie o wiele drożej to wszystko wychodzi, jeszcze dodatkowo trzeba płacić za doszycie taśmy itd. a tutaj wszystko jest gotowe i ceny nie są wygórowane musze tam zerknąć i zamówić katalog na ten rok, bo na pewno bedzie nowy
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 15:00
przejrzałam wczoraj strone wisanu i strasznie sie zawiodłam kiedyś mieli tylko firany i zasłonki, ewentualnie jakieś akcesoria do firan, a teraz mase innych pierdół karnisze, pościele, ręczniki, lampy chyba też mi się przewinęły mniejszy wybór firan jest przez to, a szkoda
Ja lubię gotowe firanki na taśmie bo nie trzeba się męczyć z upinaniem. Pokaże Wam moje ulubione ,jedyne co nie lubię to ich prasować bo niestety tego wymagają.Mam nadzieję że dobrze widać-słońce troche przeszkadzało i musiałam roletką zasłonić.
[ Dodano: 2008-01-11, 09:26 ]
Magdaru napisał/a:
mniejszy wybór firan jest przez to, a szkoda
To było ich więcej? Mi i tak się podobają te które tam są. Jedne zamówię napewno a nad innymi się zastanawiam.Sprawdzę ceny w innych sklepach bo też te firany mają. Sprawdzałaś może ceny zanim zamawiałaś dla siebie?
Roszpunka, te, które wkleiłaś są super
Wisanowe firanki b. mi się podobają u nas jest sklep Wisana, więc ja kupowałam na miejscu w sklepie. jako, że to sklep firmowy, to ceny były takie same. z firnaek jestem b. zadowolona muszę zrobić w końcu porządne zdjęcia i Wam pokazać!
Profil:
Wysłany: 2008-01-11, 16:15
Madzia81 napisał/a:
Wisanowe firanki b. mi się podobają u nas jest sklep Wisana, więc ja kupowałam na miejscu w sklepie. jako, że to sklep firmowy, to ceny były takie same. z firnaek jestem b. zadowolona muszę zrobić w końcu porządne zdjęcia i Wam pokazać!
to ja nawet nie wiedziałam, że oni mają firmowe sklepy widziałam ich firany w innych sklepach, ale typowo firmowego nie wydawało mi się, tylko wysyłkową sprzedażą się zajmują ale fajnie, że są takie sklepy, bo ceny pewnie są niższe niż w normalnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum