Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 397 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-01, 20:36
jedyne jakie przypadły mi do gustu to big_firany_10.jpg
jak ja nie znosze takich obszernych firan jak wiekszośc jest w galerii
ale to tylko kwestia gustu
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-02, 12:26
W ogóle powiem szczerze, że teraz faktycznie ogromny wybór jest. Mi się zawsze kojarzyło, że firanki i zasłony to takie proste, bez fantazji, wszystkie na jedno kopyto, a teraz widzę, że się pojawiły takie ładniutkie, różne kształty mają, takie fajniutkie pewnie jeszcze bardziej to zauważę, jak będę kupować do jakiegoś swojego mieszkanka
Wysłany: 2007-08-02, 15:30
Magdaru, możesz mi podać link skąd wziełaś te zasłonki z_837_1b.jpg
mozna je kupić na allegro
z dzisiejych jedynie mi sie podobają z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan" i z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan" oraz z_917_1b.jpg lubie właśnie takie delikatne.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 15:38
zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl ) oni tam mają zamówienia wysyłkowe, więc spokojnie można u nich zamawiać
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesić teraz, o ile się nie mylę, kosztuje coś ponad 80 zł
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałam ale opłacało się, bo w sklepach jest dużo drożej
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór
Wysłany: 2007-08-02, 15:44
Magdaru napisał/a:
zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl )
dziekuję za odpowiedź też sobię zamówie ten bezpłatny katalog i wtedy bede miała więcej mozliwosc i na pewno coś wybiorę.
ja myslałam że drogo jak na firanki bo nie znam się na tym, ale jeżeli Ty mówisz że w sklepach drożej to zostane przy tej firmie
bo na allegro patrzyłam to kompletnie nic ciekawego nie ma
Madziu - dzięki za te wszystkie zdjęcia i info Cudne są te niektóre firanki i zasłonki
Ja już w Obi sobie upatrzyłam takie z fikuśnymi upięciami zasłonki do naszej sypialni
A i te do pokoju dziecinnego są bajeranckie
I wcale nie takie drogie, myślałam, że o wiele więcej trzeba zapłacić za firanki.
Oj, to jak już mieszkanie będzie po generalnym remoncie, to zacznie się wybieranie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum