wszystkie fajne, podrzuce mamie troche pomyslow bo wlasnie dekoruja mieszkanko, aj niestety mam tu takie drewnaine zaluzje(nie wiem czy jest na to jakas fachowa nazwa) i nie mamy ani firaneczkow ani zasloneczkow
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-02, 22:16
Oj Ninka tyle fajnych wkleiłaś, że jakbym chciała mieć takie w domu, to co tydzień musiałabym zminiać zasłony i firanki w pokoju
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Ninka, U mnie w sypialni musi byc ciemno jak w grobowcu zwlaszcza nad ranem nie cierpie jak mnie sloce budzi
ee, to ja bym dwie sypialnie miala, jedna na bialo jak na tym zdjeciu do a druga w ciemniejszej tonacji do spania
a wracajc do tematu fajne jest to ze jest taki duzy wybor i kolorow i rozne style wieszania tych firaneczkow i zasloneczkow i slicznie mozna chatke przystroic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum