w jaki sposób upinacie firanki?
tak normalnie klasycznie kontrafałdki bez tasmy?
wszylam sobie tasme ale zastanawiam sie jak ja ciekawie ułożyć,umarszczyć, zeby wyszło fajnie/?pomocy;)
Wzięłam aparat w dłoń i postrykałam jak to wygląda u mnie. Przyznam się jeszcze że do wszystkich firan wszywałam taśmę ręcznie bo mi się maszyna zepsuła.
Opis zdjecia: Pokój dzienny
Plik ściągnięto 2 raz(y) 212,46 KB
Opis zdjecia: Taśma w firankach w pokoju dziecięcym:
Fajnie...a ja dalej mam w salonie puste okno moze teraz jak do PL pojade to cosik kupie a w malym mam juz firanke od babci tasma wszyta,ale nie mam nerwow do sciagania i zakladania tych zaczepek
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 211 dni temu Posty: 162
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-03-28, 07:43
Bardzo podobają mi się 2, 3 i 4. Właśnie szukam inspiracji na udekorowanie okna w domku i czuję, że tutaj coś znalazłam. Jeszcze tylko narada z mężem i już można realizować.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-28, 16:29
pierwsze bomba tylko pomaranczowe firanki przy pomaranczowych scianach to przegięcie inny kolor i super bedzie
3 suuuper ale za duzo zielonego narzuty juz bym se darowała hehe ale firanki bomba bo takie inne minimalistyczne
4 tez super z egiptem mi sie kojarza hehehehe ale ja mam zwykłe karnisze ( znaczy takie te nowe ale nie otwierane ) ciekawe czy tez by na nich ładnie wyglądały...
5 ładne i ciekawe ale do stylowego pomieszczenia..i koniecznie duzego...do mnie odpadaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum