Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-05, 20:45 Filmy godne polecenia
Tak strasznie teraz trafic na dobry film.... Jak znacie jakies tytuly godne polecenia to piszcie
Ja ostatnio ogladalam "Sztuke zrywania" . Taki fajny, babski film na relaksik moze byc aaaaa... i jeszcze taki... "Plan doskonaly" - cos w stylu Ocean's eleven to juz mozna z chlopakiem ogladac, bo to o napadzie na bank
Ogladalam tez "Posejdona"... beznadzieja, kolejny Titanic!!
No cóż moge polecić kilka dobrych filmów np. Zgromadzenie lub Moja wielka wściekła rodzina- ale ten filmik dopiero będzie w kinie. Ja już go oglądałam, więc mogę go polecić. Mi się nawet podoba:P
Wysłany: 2007-02-01, 11:57
Little My napisał/a:
Ja przeczytałam książkę
i jak książka ? ja ani nie czytałam, ani nie oglądałam. Pewnie oglądnę jak będzie już można ściągnąć... Ja teraz czekam na Shreka 3, który ma sie pojawić w kinach jakoś w wakacje
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 481 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-02-02, 09:53
widziałam urywki z "Pachnidła" i cos mi tu nie gra, w książce, główny bohater jest szpetnym pokurczem a w filmie taki przystojniak?!
nie do wiary jak łatwo dajemy się omamic hollywoodzkim kanonom piękna, aż się boję kolejnej adaptacji dzwonnika z notre dam, pewnie będzie biegał w ciuchach gucciego i miał za sobą ze 3 liftingi i przeszczep włosów bo przecież nie wypada pokazywac brzydoty na ekranie
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-02, 12:43
Jako że ja jestem z tych dziewczyn co lubia troche inne filmy niz romantyczne komedie to polecam wam bardzo filmik "Skazany na bluesa " strasznie mi się podobał pokazał w pelni do czego prowadzą narkotyki i nie ukryje że na koniec beczłam jak bóbr ...nie wiem czemu moze dlatego że lubię niektóre kawałki dżemu
przpraszam że nie zawsze mam polskie znaki ale moja klawiatura przezyła ostatnio upadek na ziemie i pogubienie klawiszy stąd nie zawsze dzieła mi spacja i niektóre polskie znaki
Wysłany: 2007-02-03, 11:24
Madzia81 napisał/a:
Taniec zmysłów. dobra muzyka i kawał dobrego tańca,
zapomniałaś chyba dodać, że niezłe ciacho tam gra I jeszcze tak faaaaaaajnie tańczył
A ja wczoraj oglądałam ze strusiem "Teorię Chaosu" Niezła obsada, fajny film akcji. Jeśli ktoś oglądał "Plan doskonały" to coś w tym stylu ten film a jeśli nie, to polecam oba
przecież napisałam, ze kawałek dobrego tańca
a Ty to tylko, że ciacho
Kociak napisał/a:
"Teorię Chaosu"
nie znam. ale mamy narazie tyyyyyle filmów od taty do obejrzenia, że ohoho fakt, że nie wszystkie to nowości, ale nie tylko nowości są fajne. za jakiś czas na pewno się po ten zgłoszę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-04, 17:18
heheh ogladalam pierwsza część, momentami robilo mi sie niedobrze. mam mozliwosc obejrzenia drugiej czesci, ale sie zastanawiam czy nie wymiekne, jesli bedzie rownie obrzydliwa jak pierwsza
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 19:50
niki napisał/a:
heheh ogladalam pierwsza część, momentami robilo mi sie niedobrze. mam mozliwosc obejrzenia drugiej czesci, ale sie zastanawiam czy nie wymiekne, jesli bedzie rownie obrzydliwa jak pierwsza
Jest jeszcze gorsza, ja prosiłam po 20 minutach filmu K. żebyśmy z kina wyszli. Efekty są naprawde dobre ale to tylko dla ludzi o mocnych nerwach.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum