Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Filmy godne polecenia
Autor Wiadomość
ritka 

Informacje:
Dołączyła 516 dni temu

Profil:
Imię: Kasik
Włosy: brunetka
Stan: zaobrączkowana ;)
Wysłany: 2007-07-12, 13:30   

oh jak straszny to chyba ja sie wybiorę :) uwielbiam się bać na filmach. mam takich swoich dwóch kolegów z którymi oglądamy wszystkie thrillety jak leci, kiedyś mieliśmy przez pare takich seansów same filmy typu jedzie samochód, w nim młodzi ludzie i nagle coś... normalnie zmasakrowało mnie to i ogłupiło. ale coś jak piła czy hostel potrafi wciągnąc... choć piła 3 to było już dno...

chyba pójde na te wzgórza 2 albo hostel 2 w weekend...

REKLAMA

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-12, 16:09   

rokisss napisał/a:
Był jesczze świetny film (psychologiczny thriller bodajże) z Jhonnym Deppem na podstawie powieści S. KInga (a jak;)) tylko nie pamietam tytułu..ech... coś z oknem chybaxD

no to mówiłam, że Sekretne okno:)

rokisss 
rokissssssss...

Informacje:
Dołączyła 511 dni temu

Profil:
Imię: Roksana
Wzrost: dosyć wysokaaaa
Włosy: aktualnie czerwona miedź;P
Stan: pannica,ale niesamotna;)
Partner: Matys
Wysłany: 2007-07-12, 23:43   

no, dziękuję Cerrata!! widocznie nie doczytałam:D

Madae 

Informacje:
Dołączyła 541 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-14, 01:19   

Jewel napisał/a:
Madae dla mnie był tak straszny, że chciałam wyjść z kina. Straszne sceny :-/

no mowie ze scen to tam byyło i to nawet calkiem fajne ale fabule to mogli glebsza wymyslec :P ogolnie film straszy ale nie poraza jakimis glebszymi (ani plytszymi) tresciami :mrgreen:

malgonka 

Informacje:
Dołączyła 502 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-14, 13:31   

Filmy :mrgreen: a więc filmy oglądałam od dziecka razem z rodzicami dziś na tych filmach, które ja widziałam w dzieciństwie są czerwone znaczki w telewizji hehe i jakoś nie jestem ani wypaczona ani groźna :mrgreen: uwielbiam oglądać filmy stare, nowe, komedie, horrory najbardziej lubie thrillery a co mogę polecić? Uwielbiam Dirty Dancing mogę ciągle oglądać ten film tak samo Dziennik Bridget Jones 2 jakoś mi bardziej przypadła do gustu. Gladiator świetny film świetne kreacje aktorów Piraci z Karaibów wszystkie trzy części są świetne. Uwielbiam komedie z Benem Stillerem np Starsza Pani musi zniknąć albo Poznaj moich rodziców, Poznaj mojego tatę świetne komedie. jeśli lubicie się czasem nieziemsko pośmiać polecam komedię Eurotrip jest świetna :mrgreen: Jeśli chcecie się troche pobać to polecam Egzorcyzmy Emili Rose super film zrobił na mnie duże wrażenie i przyznam że przez kilka nocek miałam problemy z zaśnięciem. Ostatnio oglądałam Apocalypto Mela Gibsona też bardzo mi się film spodobał. z filmów przygodowych uwielbiam przygody Indiany Jonsa hehe stare ale jare :mrgreen: i oczywiście stare polskie dobre komedie uweilbiam Bruneta wieczorową porą, Nie lubie poniedziałku i mase innych polskich komedii To chyba tyle z mojej manii i pasji oglądania filmów. Sorki dziewczynki mam nadziję że was zbytnio nie zanudziłam ale ja po prostu kocham filmy :mrgreen: wybaczcie mi te mini wypracowanko :-D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 721 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-07-15, 16:28   

malgonka większość, które wymieniłaś widziałam i muszę przyznać, że niezłe :) aczkolwiek zakochana jestem tylko w Dirty dancing :) chyba nigdy mi się to nie znudzi ;-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-15, 21:44   

malgonka, widze ze mamy dosc podobne gusta ;) Komedie lubimy te same, Piraci takze mnie urzekli, wlasnie poluje na sciagniecie trzeciej czesci :) tylko tych Egzorcyzmow to raczej nie ogladne, ja pozniej spac nie moge <stres>

malgonka 

Informacje:
Dołączyła 502 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-15, 21:50   

Ja tego sama nie oglądałam ale potem spałam niestety sama a moja wyobraźnia jest taka bujna :mrgreen: Piraci są świetni trzecia część tez jest super Johnny pasuje tam jak nikt inny :mrgreen:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-15, 21:55   

malgonka napisał/a:
Johnny pasuje tam jak nikt inny
no właśnie przede wszystkim ze względu na niego czekam a ten film :D jego postać w tym filmie jest po prostu genialna <bravoo>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-30, 15:33   

My wczoraj oglądaliśmy "Deja Vu" Świetny film, tylko cały czas trzeba być skupionym, aby sie połapać. Ciekawy pomysł, musiał go stworzyć ktoś kto naprawdę ma wyobraźnię :) Polecam :)

Nimfetka 

Informacje:
Dołączyła 481 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-03, 00:27   

Ja polecam wszystkie części Władcy Pierścieni, wszystkie H.Pottera :mrgreen: , Starsza Pani musi zniknąc-swietnakomedia, Boski Gigolo-obie części, Bruce Wszechmogący, Cube, Zły zakręt, Goraca Laska-komedyjka typowo babska :mrgreen: , podoba mi sie też Matrix. Pachnidło oglądałam, ale z trudem, bo zazwyczaj mnie mdliło... :roll:

malgonka 

Informacje:
Dołączyła 502 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-07, 08:50   

A Bruce Wszechmogący ma swoja kontynuację nie pamiętam tytułu ale też coś w tym stylu widziałam zwiastun w kinie tyle że nie gra już Jim Carrey tylko jakiś inny typek który buduje arkę, Boga gra Morgan Freeman, ciekawe czy będzie tak samo fajny jak jak Bruce, ale po zwiastunie wydaje się ok ;-) . Co do Harrego Pottera to rozczarowałam się ostatnią częścią filmu :-/ , książka o 1000razy lepsza, jakiś taki nudny był ten film nie trzymał w napięciu tak jak książka. Zły zakręt fajny film tyle, że później z kumpelą bałyśmy się przez las przechodzić :mrgreen:

Nimfetka 

Informacje:
Dołączyła 481 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-07, 09:52   

malgonka napisał/a:
A Bruce Wszechmogący ma swoja kontynuację nie pamiętam tytułu ale też coś w tym stylu widziałam zwiastun w kinie tyle że nie gra już Jim Carrey tylko jakiś inny typek który buduje arkę, Boga gra Morgan Freeman, ciekawe czy będzie tak samo fajny jak jak Bruce, ale po zwiastunie wydaje się ok ;-) . Co do Harrego Pottera to rozczarowałam się ostatnią częścią filmu :-/ , książka o 1000razy lepsza, jakiś taki nudny był ten film nie trzymał w napięciu tak jak książka. Zły zakręt fajny film tyle, że później z kumpelą bałyśmy się przez las przechodzić :mrgreen:

Aaa, oglądałam kilka dni temu ten film - Evan Wszechmogący czy jakoś tak. :mrgreen: Świetny, ale Bruce był lepszy. :-)

Książka zawsze lepsza od filmu.

Dla mnie chyba największą klęską był film Koda Leonarda Da Vinc (biorąc pod uwage porównanie książki i filmu).Ten film jest po prostu beznadziejny, jesli ktoś nie czytał książki trudno mu się połapać. Ja czytałam i dla mnie ten film jest naprawdę cienki. :-/

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-08-07, 09:55   

Nimfetka napisał/a:
Evan Wszechmogący czy jakoś tak.
wlaśnie tak ja tez ogladałam niedawno i mi sie podobał ale bez jakis zachwytów po prostu obejrzenia

Za to obejrzałam po raz drugi Testosteron i po raz drugi usmiałam sie niemiłosiernie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anija 

Informacje:
Dołączyła 528 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-07, 10:43   

calineczka napisał/a:
Za to obejrzałam po raz drugi Testosteron i po raz drugi usmiałam sie niemiłosiernie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja bylam na tym w kinie to nie wiele z niego zrozumialam bo ciagle ktos wybuchal smiechem na sali <ookk> <ookk>

Odpowiedz do tematu