Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 448 dni temu Posty: 623
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-04, 22:53
A mi tak się "Nigdy w życiu" podoba. To chyba był jeden z pierwszych tego typu polskich filmów po których przyszła mania na takie romansidła.
Te co powstały później "Dlaczego nie", "Tylko mnie kochaj" były o wiele gorsze i nudne jak flaki z olejem. Obejrzałam jeden i drugi ale nie potrafię powiedzieć o czym są, dla mnie nijakie.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-04, 22:54
ja nie ogladalam zadnego z tych filmow i nie zamierzam bo nie lubie wogule polskich filmow ludzie mowia ze fajne itp ale hmm... ja ich poprostu nie lubie dla mnie to glupie i bez sensowne wole filmy zagraniczne
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 234 dni temu Posty: 2947 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-05, 08:08
A mi się podobał, ale tak jak napisała kayen, te późniejsze to już porażka - przesłodzone, aż za bardzo...
malutka-iwona, domek ładny, ale w tej drugiej części z Wolszczakową był inny i tamten bardziej mi się podoba...
A oglądałyście "Francuski numer"?
Film, jak film, ale ryczałam ze śmiechu po prostu oglądając go...
Frycz rewelacyjny w roli upierdliwego tatuśka i te jego teksty...
A oglądałyście "Francuski numer"?
Film, jak film, ale ryczałam ze śmiechu po prostu oglądając go...
Frycz rewelacyjny w roli upierdliwego tatuśka i te jego teksty...
"Warto posłuchać komicznych wywodów nietolerancyjnego ksenofoba i rasisty Stefana, w wykonaniu świetnego Jana Frycza."
ten cytat mówi wszystko, niektóre jego teksty kosmos.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-09, 12:52
kashira napisał/a:
Ja polecam "Mamma mia" - super film i muzyka
a ja nie bylam nim zachwycona,moze dlatego ze nie lubie musicali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum