W tym tygodniu obejrzałam też Ranczo Wilkowyje. Nie zachwycił mnie zbytnio. Może jakbym serialu nie oglądała to bardziej by mi się podobał. A tak to uważam że serial o niebo lepszy od filmu.
Informacje: Dołączyła 189 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-13, 12:41
A ja obejrzalam Mr.Brooks - fajny tylko to zakonczenie beznadzieja no bo nic z niego nie wynika???????Co z ta corka?A on zmienil sie czy nie????( napewno bedzie druga czesc po takim zakonczeniu )
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 41 Skąd: Madagaskar
Profil: Wzrost: 160
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-13, 15:21
Pociąg do Darjeeling - obejrzałam wczoraj i mogę go polecić. To historia trzech braci, którzy wyruszają pociągiem do Indii. Dwaj znich nie wiedzą jaki jest prawdziwy cel tej wyprawy. Przeżyją po drodze wiele
_________________ "Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
A efekt motyla ktoś oglądał???Jest to film na którym nie odrywa się wzroku od tv
Jedynka mi się bardzo podobała, dwójki nie widziałam, ale ponoć są bardzo podobne...
jeśli chodzi o efekt motyla to w drugiej części chłopak "przenosi się w czasie" podobnie jak w drugiej. i na tym podobieństwa się kończą. jeśli nie oglądałaś to nie trać czasu bo film naprawde świetny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum