Informacje: Dołączyła 330 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 12:50
Dzieki no zobacze dzis sprobuje go wypozyczyc ( a chcialam sie wczesniej polozyc spac )
Ja ostatnio ogladalam KOMORNIK - i tak jak Dorota pisze zachwycona nim nie bylam ale ujdzie w tloku jak na polski film to ok no i of course Kozychowska w nim gra ( mamy zdecydowanie za malo aktorow w Polsce wszedzie w kazdym fimie te same twarze)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 380 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-12, 12:42
Dlatego oglądam bajki Krowy na wypasie, niezła baja..bez typowo polskich tekstów ale w dechę
Też Beowulfa obejrzałam.. średni mi się podobał, nie przepadam za takimi filmami ale dialogi są niezłe
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 2247 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-03-13, 08:54
mi się tak za bardzo nie podobał. jakiś taki.... standardowy dużo rzeczy można było łatwo przewidzieć. ale podobała mi się sama końcówka, bo myślałam że po tym pożarze już go wyciągneli i będzie koniec, a tu psikus
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
ale podobała mi się sama końcówka, bo myślałam że po tym pożarze już go wyciągneli i będzie koniec, a tu psikus
Powiem szczerze że początek filmu przewidywalny ale jak się już rozkręciło to mnie trzymało w napięciu. A końcówka super!!! Na takie zakończenie nie byłam przygotowana. Aż mi łezka poleciała...............
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-13, 09:21
też go widziałam i taki średni według mnie, czasem to już nie wiedziałam, co się dzieje naprawde, a co się wydaje temu głównemu bohaterowi takie zakręcone troche, ale czasem w napięciu potrzymało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum