a ja mam taką swoją czołówkę filmów, które mogę oglądać non stop, które wyciskają za kazdym razem wodospad łez i wzbudzają wielkie emocje. Uwielbiam Moulin Rouge, Rozpustnika (Jhonny Depp, to wiele wyjaśnia) i Marzyciela (również z Jhonnym). Goraco polecam te filmy, bo naprawdę warto. Oczywiście jest jeszcze wiele produkcji, które są godne polecenia, ale jakoś szczególnie upodobałam sobie te trzy;)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Marzyciela widziałam, ale jakoś nie podbił mego serca....
hmmm... to jest kwestia gustu;P mi sie podobał, jednak jest na trzeciej pozycji moich ulubionych, a to wiele wyjasnia;D w każdym razie lubię wszystkie filmy z jhonnym;)
"Przerwana lekcja muzyki". Bardzo interesujący, psychologiczny dramat. Główna obsada to Winona Ryder, Angelina Jolie. Kręcony na podstawie książki Susanny Kaysen.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-08, 00:33
Tatiana napisał/a:
to w kinach teraz Hostel 2 leci , moja znajoma powiedziala ze troche psychopatyczny , nie wiem czemu ale ja i tak sie wybieraz
o ile wiem to film nieco podobny do 'Piły'...
ja tam nie lubię takich
nic nie wnosi
wolę też właśnie jakieś dramaty, triRery;P, może i nawet kryminały, bo potrafią wciągnąć i są czasem interesujące.
Zresztą zawsze lubiłam filmy "dziwne" o których chyba mało kto słyszał. W stylu "Bagdad Cafe", "Delikatesy", "Rozalka idzie na zakupy".. nie wiem czemu:)
O cerrata, tymi powyżej to nawet w mój gust trafiłaś.
"Przerwana lekcja..." - kiedyś w najwyżej, teraz nieco spadła w moim rankingu.
Dziś widziałam w świetnej obsadzie nieco sielankowy i babski - "Księżyc i Valentino". Przypadł, przypadł. W sam raz na niedzielny wieczór. A tym, co nie widziały polecam:
"Przypadki Harolda Cricka" czy jakoś tak. - z genialną Emmą Thompson w roli lektora
i tak najlepsze są ksiażki:D ale jeżeli film nakrecono umiejętnie to nic nie jest w stanie mnie od niego odciągnąć. Był jesczze świetny film (psychologiczny thriller bodajże) z Jhonnym Deppem na podstawie powieści S. KInga (a jak;)) tylko nie pamietam tytułu..ech... coś z oknem chybaxD
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 22:42
Jewel napisał/a:
Byłam ostatnio w kinie na filmie "Wzgórza mają oczy 2". Polecam film jeśli ktoś lubi horrory, jest świetny i strasznie obrzydliwy Warto się wybrać
ja lubie takie filmiki ale ten mnie nie wciagnał...pierwsza czesc mi sie bardziej podobała..ale przyznaje ze ostatnio w filmach jest coraz wiecej fajowych i naprawde obrzydliwych scen gdzie calkiem realistycznie fruwajace flaki wypadaja prawie z ekranu i tu bylo troszke takich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum