Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-14, 17:55
piękny film aż się wzruszyłam... miłość...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-14, 17:57
Donn, moze nie uwierzysz ale tez myslalm o tym zeby zalozyc ten temat i zamierzalam wkleic ten filmik, sliczny jest, chyba z 1000 razy go ogladalam i ta muzyka .....
Dziewczyny dla mnie to jest cos niesamowitego cala ta otoczka tyle znajomych wszyscy wasi bilcy Ten ktorego kochacie wlasnie wam to mowi przed calym swiatem to jest najpiekniejsze co moze nas spotkac w zyciu, przynajmniej dla mnie i oczywiscie czas ciazy i to malenstwo ktore powstaje z was obojga, dla mnie to wszystko jest cudowne i ile razy sobie o tym wszystkim pomysle to.... tak bardzo tego pragne.. nie moge sie juz doczekac...
ale sie rozmarzylam-mam juz to do siebie... zazdroszcze wam troszke
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-04-15, 13:25
calineczka, nie działa filmik
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-15, 14:15
i znowu się wzruszyłam... kolejny piękny film
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum