Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 244 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-03, 16:52 Fajne miejsca
Dziewczyny czy znacie jakieś fajne miejsca na randke, czy w ogole jakies ciekawe w Gdańsku i okolicach bo ja juz nie mam pomysłów gdzie by się wybrac... a moze znacie jakies fajne miejsca gdzie jest ładny widoczek albo cos po prostu ciekawego ? Pozdrawiam
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 20:55
Ja nie jestem Gdańszczanką, ale tak się moje losy ułożyły, że mnóóóóstwo swego życia w Gdańsku spędziłam i to moje ukochane miasto, które znam prawie tak dobrze jak Warszawę
Na początek polecam Ci herbaciarnię Puss & Rose Tea Rooms na ul. Św.Ducha, naprzeciwko Krowiej. Fantastyczny wystrój i nastrój, przemiła obsługa (prowadzi to Polka z mężem Anglikiem ), 90 rodzajów różnych herbatek i przepyszne domowe ciasta
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 244 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-04, 07:19
))) Dzięki ;] W tych okoliczach (bo jeszcze na Piwnej) jest duzo tych wszystkich kawiarenek - są rzeczywiście super ;] jednak myslałam o czymś bardziej niecodziennym... wiecie jakas górka z ktorej jest fajny widok, albo jakas z ktorej fajnie widac samoloty lądujące na Rębiechowie itp. na taką niecodzienną randke ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum