Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Facet młodszy czy starszy?
Autor Wiadomość
Princessa 

Informacje:
Dołączyła 271 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-27, 13:23   

Marek jest odemnie starszy o 9 lat (rocznikowo, bo w praktycznie to 8 bo ja jestem z marca a on z listopada). Byłam przez 1,5 roku z chłopakiem w moim wieku i pożniej bardzo chcialam miec starszego faceta, zresztą zawsze mi sie tacy podobali... widze ogromną róznice, przedewszystkim w tym ze marek mówi o ślubie, dzieciach i nie są to jakoies bardzo długo terminowe plany. Ja jestem bardzo dojżała jak na swoj wiek, pracuje juz od kilku lat i też myślę o tym w najbliższej przyszłości, ale to wszytko zalezy indywidualnie, mam kolezanki ktore nie sa w moim wieku i tylko imprezy im w głowach, nie mysla nawet zeby wyprowadzic sie z domu... Podoba mi sie ze marek juz sie wyszalał itd. Zreszta ja i tak zawsze lepiej dogadywałam sie ze starszymi znajomymi (mam 2 przyjaciólki w moim wieku). środowisko w ktorym teraz głownie sie obracamy jest bardzo zroznicowane wiekowo (motocykliści) a para naszych najbliższych przyjacioł ma 46 lat...

REKLAMA

fajna babka 
żmija

Informacje:
Dołączyła 154 dni temu

Profil:
Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-27, 14:50   

malutka-iwona napisał/a:
Ja mam młodszego (3 lata) i jestem bardzo zadowolona :lol:
i tak ja mam najmłodszego bo aż 4 :-) moje kochanie ma 20 a ja rocznikowo już 24 :-) i też jestem bardzo zadowolona :-)

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe

Wysłany: 2008-08-28, 23:51   

No to mój P ma tyle co ja:) Niezły przeskok po ostatnim, ale ten wydaje się dojrzalszy niż był S :shock:

paula10005 

Informacje:
Dołączyła 111 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Stan: świeżo zaręczona
Partner: Marek
Wysłany: 2008-08-29, 08:24   

Mój Marek jest odemnie starszy o 4 lata, ja zawsze wolałam starszych mężczyzn :mrgreen:

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 47 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Stan: singielka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-10, 08:53   

Zawsze bylam ze starszymi .
Lubie pewnych siebie facetów , którzy wiedza czego chca, daza do tego , osiagneli cos, są odpowiedzialni i zaradni . O doswiadczeniu seksualnym nie wspomnę i tak jakos wychodzilo, ze wiazalam sie ze starszymi.

Tomek jest starszy ode mnie 7 lat i dobrze nam ze soba.

Uslyszalam kiedyś, ze kobiety lubia starszych tylko ze wzgledu na kasę,prezenty,samochod . Że zwiazki , gdzie jest duza roznica nie ma przyszlosci, bo ta para nie ma o czym ze soba rozmawiac , zapewne laczy ich tylko i wylacznie pozadanie itp. Boze co za bzdura ! <bezradny>
Ja ogólnie nie dogaduje sie z ludzmi w moim wieku, moi znajomi to w wiekszosci ludzie po 25 roku zycia , badz starsi. Zawsze tak bylo , a tatusia/alfonsa nie szukam :evil:

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 68 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-10, 09:05   

Asiulek napisał/a:
Lubie pewnych siebie facetów , którzy wiedza czego chca, daza do tego , osiagneli cos, są odpowiedzialni i zaradni .

Też kiedyś tak uważałąm, moi dwa eks byli 10 last starsi ode mnie. Ale niestety nie mogłam o nich powiedzieć, że są zradni...Po prostu nie ma reguły. Terazm mam faceta o 5 miesięcy starszego ode mnie:) I jest mi z nim super, jest zaradny i w ogóle. Także jak już gdzieś w innym temacie napisałąś - wszystko zależy od charakteru:)

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 133 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-10, 09:09   

ja wole starszych bo przy moim wieku jak bym miala miec mlodszego chlopaka to bym sie czula jak bym byla z dzieckiem :-/ raz tylko mialam mlodszego o 15 dni chlopaka ale to dlugo nie przetrwalo :)

666ilonka777 
szczęśliwa

Informacje:
Dołączyła 115 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Wzrost: 165
Włosy: ciemne
Partner: Przemuś :*
Wysłany: 2008-10-10, 09:14   

dokladnie to zalezy wszystko od charakteru, bylam 5 lat z facetem starszym ode mnie niecaly rok, dokladnie 9 miesiecy i bylo nam dobrze, teraz gdy nie jestesmy razem i zawieram duzo nowych znajomosci zauwazam, ze nie sprawdza sie to, ze jak facet jest starszy to juz bardziej ogarniety. Znam takiego, ktory ma 19 lat i mozna z nim naprawde pogadac o wszystkim na powaznie itd.i znam takiego, ktory ma 28 lat, a zachowuje sie gorzej niz 15-latek, wiec to zalezy od czlowieka jaki jest a nie od wieku.

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 68 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-10, 09:15   

krowka17 napisał/a:
raz tylko mialam mlodszego o 15 dni chlopaka ale to dlugo nie przetrwalo :)

haha to rzeczywiście duzo

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 133 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-10, 09:18   

Roxi, noo bardzo :D ale czulam sie tak jak bym z dzieckiem byla :P

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 47 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Stan: singielka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-10, 10:54   

Roxi napisał/a:
Asiulek napisał/a:
Lubie pewnych siebie facetów , którzy wiedza czego chca, daza do tego , osiagneli cos, są odpowiedzialni i zaradni .

Też kiedyś tak uważałąm, moi dwa eks byli 10 last starsi ode mnie. Ale niestety nie mogłam o nich powiedzieć, że są zradni...Po prostu nie ma reguły. Terazm mam faceta o 5 miesięcy starszego ode mnie:) I jest mi z nim super, jest zaradny i w ogóle. Także jak już gdzieś w innym temacie napisałąś - wszystko zależy od charakteru:)

hehe no wlasnie wiem, ze nie ma reguły. Dojrzalosc i podejscie do zycia nie ma nic wspólnego z tym ile ma sie lat.
Takze nie pisze, ze wszyscy starsi są tacy jak napisalam post wyzej, tylko że zazwyczaj tacy są i wlasnie z takimi wole sie zwiazac, choc nie wykluczam, że jak znajdzie sie facet o takim podejsciu, ale bedzie ode mnie mlodszy to go odrzuce tylko dlatego, ze wole starszych od siebie:)

zaneta1 

Informacje:
Dołączyła 70 dni temu

Profil:
Imię: Zaneta
Wzrost: 164
Włosy: Braz
Stan: Mezatka
Wysłany: 2008-10-10, 14:39   

Ja mam meza duzo starszego jest miedzy nami 25 laz roznicy kochamy sie i jestesmy szczesliwi :mrgreen:

nie(d)oceniona 
waiting for ...

Informacje:
Dołączyła 101 dni temu

Profil:
Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-10-10, 14:49   

zaneta1 napisał/a:
jest miedzy nami 25 laz roznicy
<wow> rzeczywiście dużo... ale skoro sie kochacie <ookk> w sumie najwieksza różnica wieku o jakiej słyszałam to 12 lat ...

też lubie starszych facetów, może nie aż tak bardzo jak w przypadku męża zaneta1, ale jednak ;) z drugiej strony facet musi byc przede wszystkim dojzaly i mysleć czasami poważnie - gdybym znalazła takie cechy u młodszeo ode mnie - no problem :-)

Oto historia z kantem co podwójne ma dno
Gdyby napisał ją Dante
To nie tak by to szło...

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 117 dni temu

Profil:
Imię: Klaudia
Wysłany: 2008-10-10, 14:54   

Jestem z facetem 5 lat starszym, a to dlatego, że lubię dojrzałych facetów :) Póki co nikogo młodszego na tym poziomie nie spotkałam.

Amor vincit omnie - miłość wszystko zwycięża.

kjujiczek 
Zboczuszek

Informacje:
Dołączyła 64 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-10-10, 16:07   

Mój man jest pięć lat starszy, w sumie to bardzo mi ten wiek (26) odpowiada, bo już się wyszumiał, dojrzał do poważnego związku, stabilizacji, wie czego chce.

Jak miałam 17-18 lat to świrowałam na punkcie 30-40 latków, cholernie mnie pociągali ;-) nadal lubię sobie na zadbanych, atrakcyjnych "starszaczków" popatrzeć, pofantazjować o nich czasem, ale wiem że ciężko byłoby stworzyć z takim facetem stały związek, bo taka różnica wieku moze być problematyczna. MOŻE, choć nie musi ;-) Tak czy siak dobrze jest jak jest, akuracik;)

Odpowiedz do tematu