A mój Misiek jest ode mnie starszy o 2.5 roku i myśle, że to odpowiednia dla mnie różnica wieku. Ale w życiu bywa różnie i może sie zdarzyć tak, że młodszy mężczyzna okaże sie bardziej odpowiedzialny i tez możemy przy nim czuć sie bezpieczne:)
Informacje: Dołączyła 117 dni temu Posty: 1518 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-08-05, 17:57
Mój mężczyzna jest w moim wieku i mi to odpowiada jednak w życiu zdarzają się różne związki z różną różnicą wieku i w jedną i drugą stronę i są to udane związki, to zależy od ludzi i od tego jak się dogadują, miłość nie wybiera...wieku
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-05, 19:06
Ja też tak sądzę, 10 lat to max, chociaż u mnie to może nawet jeszcze mniej.
Mój facet jest starszy ode mnie o 5 lat, też była to dla niektórych "nowinka", ale mi to pasuje
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 113 dni temu Posty: 81 Skąd: california (:
Profil: Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-08-05, 20:52
Młodszy, starszy? Każdy ma inną psychikę.
Niektórzy młodsi są dojrzalsi od tych starszych.
Chociaż jakoś podświadomie zawsze wybieram o pare lat w przód, ph (:
A miałam raz młodszego, to bardzo piękne, kiedy możesz nauczyć faceta co i jak. A jakże budujące
A jak sie nauczył to uciekł hahahhaha
_________________ When you kill for money there are no rules.
ERROR 404
The future starts today, not tomorrow.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 111 dni temu Posty: 15
Profil: Imię: Nikola
Wzrost: 169
Włosy: ciemny brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-08-07, 12:22
Eh...w sumie nie ma regoly czy mlodszy jest lepszy czy starszy. Kazdy ma inna psychike i kazdy lubi co innego. Niekiedy mlodszy facet okazuje sie bardziej dojrzalszy niz starszy, czasami wrecz odwrotnie mlodszy jest jak dzieciak. Ja osobiscie wole starszych Moj M. jest ode mnie starszy o 2 lata i jest nam bardzo dobrze Umiemy sie dogadac i jest super.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 222 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-07, 14:37
ojj mój Mateusz też jest 2 lata starszy i wogole jakoś u mnie w rodzinie tak jest że faceci są o dwa lata starsi:P myslę że to idealna różnica wieku:):)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
To co powiecie na to że mój jest odemnie starszy o 7 lat? Dla mnie nie liczy się wiek tylko to, co mnie łączy z moim połówkiem. A poza tym czuję się przy nim bezpieczna i kochana. I moim zdaniem jeśli dwoje ludzi się kocha to wiek nie ma żadnego znaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum