Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Facet młodszy czy starszy?
Autor Wiadomość
_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 546 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-05-27, 20:57   

evelin,
skoro one maja 40 a oni 25 to panna szuka przygody albo jest mało dowartosciowana szukaja szczęścia u młodszego - głupszego...

NK->Edyta Zamojska-Kraków

REKLAMA

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 721 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-05-27, 22:32   

Nigdy nie miałam mlodszych facetów odemnie zawsze byli starsi minimóm dwa lata najstarszy był odemnie jakieś 11 lat starszy :roll: i długo z nim nie wyrobilam (za poważny i zbyt arogancki) a aktualnie jestem dwa latka z facetem starszym odemnie o 7 lat i dogadujemy sie wspaniale :mrgreen:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-28, 15:41   

_eta napisał/a:
skoro one maja 40 a oni 25 to panna szuka przygody albo jest mało dowartosciowana
nie koniecznie... starsza kobieta może młodszego faceta wiele nauczyć... No ale ogólnie, to także uważam, że to jest już zbyt rażąca różnica wieku...

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 546 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-05-28, 18:34   

Kociak,
porostu sobie go dobrze wychowa :)

NK->Edyta Zamojska-Kraków

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-29, 06:09   

A ja na temat zwiazkow w ktorych facet jest mlodszy...nie moge sie wypowiedziec.
Nie wiem co kieruje takimi kobietami, ktore wiaza sie z duzo mlodszym mezczyna <bezradny>
Ale jedno co wiem, to to ze dziwnie sie patrzy na takie uklady ;-)
Ale jesli to dziewczyna jest z facetem duzo starszym od siebie to jest juz inaczej :roll: tez znajda sie przeciwnicy, ale juz inaczej to wyglada <bezradny>

Taki ten swiat juz jest :->

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 721 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-05-29, 07:23   

_eta napisał/a:
szukaja szczęścia u młodszego - głupszego...

no z tym twierdzeniem, to chyba coś nie tak :shock: młodszy nie oznacza głupszy :!: niejeden 40latek mógłby się wiele nauczyć od fajnego 25latka :)

madzia napisał/a:
Nie wiem co kieruje takimi kobietami, ktore wiaza sie z duzo mlodszym mezczyna <bezradny>
Ale jedno co wiem, to to ze dziwnie sie patrzy na takie uklady ;-)

a ja tam nie widzę w tym żadnego problemu. niech sobie będą starsze z młodszymi, młdszy ze starszymi, najważniejsze jest aby ludziom było ze sobą dobrze i żeby się potrafili dogadać, a nie tam przejmować ile jest między nimi różnicy wieku :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-29, 09:58   

ja tez nie widze w tym problemu, napisalam ze nie wiem co tymi kobietami kieruje wiec sie nie wypowiadam ;-) ...ale jesli tylko sa szczesliwe to niech tam zyja pelnia zycia :mrgreen:

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Tiaaasia 

Informacje:
Dołączyła 543 dni temu

Profil:
Włosy: pasemka
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-05-30, 16:27   

mój facet jest starszy o cztery latka, zawsze wolałam starszych ;)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-31, 14:55   

Odbiegajac od nas forumowieczek ;-) ...dziwia mnie laski mlode ze starymi typowo starymi facetami... :-? leca na kase? czy co... i jeszcze bezczelnie gadaja, ze jeszcze troche i kopna takiego w dupe :roll: znam jedna taka z opowiesci...powiedziala, ze aby niech papiery jej zalatwi (sa za granica on jest nie jest polakiem) i odejdzie od niego. Dziwi mnie tylko po co brala z nim slub i urodzila dziecko :shock: szok normalnie...dziewczyna sie nie szanuje...

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-31, 15:41   

no mnie też dziwi, jak dziewczyny na imprezach za kilka drinków sie bawią i obściskują ze staruchami :/ ale cóż zrobić..chyba w takim kraju żyjemy. Kiedys ogladalam "Rozmowy w toku", bylo wlasnie o takich dziewczynach. i byla taka jedna, 18 lat miala i byla wlasnie "w zwiazku" z takim staruchem i mowila, ze jest jej z nim dobrze, ze moze sobie wszystko kupowac ( bo 1000 zł jakie dostawala od swoich rodzicow kieszonkowego to za malo na jej potrzeby) i jeszcze bezczelnie mowila, ze seks z tym facetem sprawia jej przyjemnosc <bezradny> jakas paranoja :roll:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-31, 17:08   

Dla mnie to ladacznice :-x

Taa...jaka to przyjemnosc spac kolo faceta, ktory w gruncie rzeczy moglby byc ich ojcem <bezradny> no i niech do tego jeszcze gruby bedzie...to juz w ogole.

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 721 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-05-31, 17:26   

madzia napisał/a:
aka to przyjemnosc spac kolo faceta, ktory w gruncie rzeczy moglby byc ich ojcem <bezradny>

a czasem i dziadkiem :shock:
jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku nad morzem, obserwowaliśmy taką właśnie parkę, laska niecałe 30 lat, śliczna, opalona, nienaganna figura i koło niej stary, gruby, brzydki pryk, około 60tki. i on bawił się puszczaniem latawca, uczył się windsurfingu (zaczyna się od nauki z latawcem właśnie), a on za nim biegała, podawała mu ten latawiec, głaskała go, przytulała, no normalnie obłęd jakiś. dla nas było to obrzydliwe :!: a facet musiał być bogaty, bo taka "zabawa" kosztuje duże pieniądze.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-01, 23:34   

szukaja sponsora chyba... :-|

ps. czy takiemu jeszcze staje
;-) ups... ;-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 09:46   

madzia napisał/a:
szukaja sponsora chyba... :-|
no tak, ale czy to naprawdę dla tych dziewczyn jest ważniejsze od prawdziwego szczęścia i miłości ?? :roll:

madziu, a co do Twojego pytania drobną czcionką: sądzę, że tak, w końcu są na to jakieś specjalne specyfiki :oops:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 561 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 16:40   

pewnie sa ;-)
swoja droga wstydzila bym sie byc z kims takim :oops: ;-)

Odpowiedz do tematu