Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 721 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-05-27, 22:32
Nigdy nie miałam mlodszych facetów odemnie zawsze byli starsi minimóm dwa lata najstarszy był odemnie jakieś 11 lat starszy i długo z nim nie wyrobilam (za poważny i zbyt arogancki) a aktualnie jestem dwa latka z facetem starszym odemnie o 7 lat i dogadujemy sie wspaniale
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-05-29, 06:09
A ja na temat zwiazkow w ktorych facet jest mlodszy...nie moge sie wypowiedziec.
Nie wiem co kieruje takimi kobietami, ktore wiaza sie z duzo mlodszym mezczyna
Ale jedno co wiem, to to ze dziwnie sie patrzy na takie uklady
Ale jesli to dziewczyna jest z facetem duzo starszym od siebie to jest juz inaczej tez znajda sie przeciwnicy, ale juz inaczej to wyglada
Taki ten swiat juz jest
Nie wiem co kieruje takimi kobietami, ktore wiaza sie z duzo mlodszym mezczyna
Ale jedno co wiem, to to ze dziwnie sie patrzy na takie uklady
a ja tam nie widzę w tym żadnego problemu. niech sobie będą starsze z młodszymi, młdszy ze starszymi, najważniejsze jest aby ludziom było ze sobą dobrze i żeby się potrafili dogadać, a nie tam przejmować ile jest między nimi różnicy wieku
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-05-29, 09:58
ja tez nie widze w tym problemu, napisalam ze nie wiem co tymi kobietami kieruje wiec sie nie wypowiadam ...ale jesli tylko sa szczesliwe to niech tam zyja pelnia zycia
Wysłany: 2007-05-31, 14:55
Odbiegajac od nas forumowieczek ...dziwia mnie laski mlode ze starymi typowo starymi facetami... leca na kase? czy co... i jeszcze bezczelnie gadaja, ze jeszcze troche i kopna takiego w dupe znam jedna taka z opowiesci...powiedziala, ze aby niech papiery jej zalatwi (sa za granica on jest nie jest polakiem) i odejdzie od niego. Dziwi mnie tylko po co brala z nim slub i urodzila dziecko szok normalnie...dziewczyna sie nie szanuje...
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-31, 15:41
no mnie też dziwi, jak dziewczyny na imprezach za kilka drinków sie bawią i obściskują ze staruchami ale cóż zrobić..chyba w takim kraju żyjemy. Kiedys ogladalam "Rozmowy w toku", bylo wlasnie o takich dziewczynach. i byla taka jedna, 18 lat miala i byla wlasnie "w zwiazku" z takim staruchem i mowila, ze jest jej z nim dobrze, ze moze sobie wszystko kupowac ( bo 1000 zł jakie dostawala od swoich rodzicow kieszonkowego to za malo na jej potrzeby) i jeszcze bezczelnie mowila, ze seks z tym facetem sprawia jej przyjemnosc jakas paranoja
aka to przyjemnosc spac kolo faceta, ktory w gruncie rzeczy moglby byc ich ojcem
a czasem i dziadkiem
jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku nad morzem, obserwowaliśmy taką właśnie parkę, laska niecałe 30 lat, śliczna, opalona, nienaganna figura i koło niej stary, gruby, brzydki pryk, około 60tki. i on bawił się puszczaniem latawca, uczył się windsurfingu (zaczyna się od nauki z latawcem właśnie), a on za nim biegała, podawała mu ten latawiec, głaskała go, przytulała, no normalnie obłęd jakiś. dla nas było to obrzydliwe a facet musiał być bogaty, bo taka "zabawa" kosztuje duże pieniądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum