Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 07:25
A ja jestem za tym, zeby w lokalach polskich byl absolutny zakaz palenia I koniec a juz o w mieszkaniach (wynajmowanych) nie wspominam...
Moj Misiek zaczyna szósty tydzień bez fajek nawet 2 dni zapomniał o plastrach i tez przeżył,
tak wiec mogę po cichutku powiedzieć, ze już chyba nie będzie palił
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-06, 08:15
Jestem zwolenniczką zakazu palenia w miejscach publicznych.
Kiedy wracam z lokalu rzeczy muszę zostawiać w przedpokoju, tak są przesiąknięte tytoniem bleeeeeeeeee.
Przeszkadza mi to także na przystankach.Czasami nie mam już gdzie uciec.Dym leci w każdą stronę a powietrze na śląsku jest i tak dość zanieczyszczone.
Palacze nie rozumieją,że osobom niepalącym to BARDZO przeszkadza.No może nie wszyscy.
Kiedy ktoś u mnie w domu wypalił papierosa smród dymu czułam przez wiele dni.
Teraz nikt nie pali u mnie w domu.
Lubisz palić? Pal tak aby nie przeszkadzało to innym czyli u siebie w domu, jeśli reszta domowników to znosi.
Kiedyś mój brat nie mógł tego zrozumieć więc mu powiedziałam, że to tak jakby się komuś dezodorantem w nos psikało, tylko że to akurat cuchnie.Nie pojął więc zaczęłam mu psikać dezodorantem w twarz.Zrozumiał.Już u mnie nie pali.
Mój partner nie pali uffffffffffffffff
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
he he ja sama kiedyś paliłam, ale mój misiek dostawał szału, tak, mi truł, że w końcu rzuciłam, to przecież dla mojego dobra! Już nie palę ponad 2 lata, ale do piwa czasem chce się zadymić, a tu ni hu hu!
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 14:41
madzia napisał/a:
A ja jestem za tym, zeby w lokalach polskich byl absolutny zakaz palenia I koniec a juz o w mieszkaniach (wynajmowanych) nie wspominam...
popieram w 100%
madzia napisał/a:
Moj Misiek zaczyna szósty tydzień bez fajek nawet 2 dni zapomniał o plastrach i tez przeżył,
tak wiec mogę po cichutku powiedzieć, ze już chyba nie będzie palił
3mam kciuki ale nie ciesz sie za wczesnie bardzo duzo osób wraca do tego pasqdnego nawyku po półroku, roku...wiec pilnuj go dalej oby mu sie udało na stałe
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 14:59
to tylko pogratulowac ja tez rzuciłam jakis czas temu tyle ze z dnia na dzien i wiem co on przezywa..na poczatku było ciezko...potem ze 2-3 miesiące normalnie...nic mnie nie ciągneło, ale jakis czas poźniej miałam taką chcicę na fajka ze az mi sie rece trzesły.... 3 dni mnie tak ciągnęło normalnie raz to sie az popłakałam ale wiedziałam ze nie moge zapalic bo przez tego 1 wróce do nałogu..teraz juz jest dobrze nie pale juz prawie 4 lata ale nadal mam takie ciezsze dni kilka razy w roku...
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 15:04
noo bo teraz tego głodu ( jak ja) nie czuje ...teraz tez bym nie zapaliła bo nawet dym mnie odrzuca a juz niektóre to są wybitnie smierdzące dla mnie ale czasem tak mnie najdzie ze i z gazety bym zrobiła byleby zapalic już , zaraz, cokolwiek
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 452 dni temu Posty: 21 Skąd: Mazowsze
Profil: Imię: MONIKA
Włosy: BRUNETKA
Stan: PANNA :)
Partner: ADAS
Wysłany: 2007-12-08, 10:13
jak poznalam swojego Adasia to on palił, ja nigdy. Przeszkadzalo mi to strasznie, powiedzilam mu o tym i po 2 mcach bycia razem Adas rzucił papierochy a ja dla niego zdjełąm kolczyk z pepka
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 352 dni temu Posty: 164
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2007-12-08, 20:10
Ja na szczęście nie mam tego problemu bo ani ja ani mój mąż nie palimy!!! Niestety nasi rodzice ćmochają jak nie wiem, i jak przychodzą do nas to wiedzą że muszą się powstrzymać albo wychodzic na dwór!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum