Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-17, 17:40
Olciiia, no raczej jak palę od pierwszej gimnazjum czyli ile to lat? pierwszej klasy chyba nie liczę.. albo jako połowkę no to będzie jakoś 5,5 - 6 lat
katti napisał/a:
nie lubie widoku mlodej laski z papierochem w reku
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-10-14, 16:46
Nienawidzę papierosów i krew mnie zalała, jak Misiu sobie poszedł na fajkę wodną. Ale okazuje się, że to wcale nie jest takie szkodliwe, więc odpuściłam. Dobrze, że normalnych papierosów nie pali
ja nie lubie zapachu fajek , szczególnie jak wejdzie mi we włosy albo w ubranie ale jakos to znosze . w dziesiejszych czasach mnóstwo osób pali niestety
Informacje: Dołączyła 117 dni temu Posty: 2181 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-14, 16:55
magdaaaaa, o tak. Nie ma nic gorszego niż wyjście z baru i bycie przesiąkniętym tym cholernym zapachem. A najlepiej jak w barze wszyscy jarają, wtedy oczy od dymu mi łzawią i muszę wyjść...
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-10-14, 17:46
Mój facet pali, ale akceptuje zasadę, którą dawno temu wprowadziłam w domu: w moim pokoju NIKT nie pali. Jak jemu się zachce zaciągnąć dymkiem to idzie do pokoju rodziców, którzy są palaczami. Ja chcę mieć czym oddychać. Co innego jak jesteśmy u niego albo na imprezie, chociaż wtedy stara sie usiąść na tyle daleko, żeby mi nie kopcić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum