Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 848 dni temu Posty: 4550 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:18
Donkotjo, z tego co kojarzę, jest gdzieś zapis, że do fotek dostęp maja tylko kobiety i generalnie rzecz biorąc jestem absolutnie za...
tuptunio napisał/a:
ja mam tutaj dużo zdjęć "śmiechowych" których nigdzie indziej bym nie wystawiła i nie mam ochoty żeby oglądali je jacyś faceci
np dlatego, tuptunio ma rację
Ja mam do Ciebie pewne zaufanie i nie mam nic przeciwko, że widziałeś np moje zdjęcia, ja też widziałam Twoje, na zdjęciach z Martą...i to jest trochę inna sytuacja, bo jesteście parą i w razie czego jakbyś nabroił, to możemy opłacić Martę, żeby Cię unieszkodliwiła...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:23
Donkotjo napisał/a:
ja po prostu proszę o ocenę mojej osoby pod kontem otrzymania owego przywileju, jakim jest dostęp do powyższego działu. Nie patrzać na to, czy jestem kobietą, czy mężczyzną, a jedynie patrząc na to, jaki jestem, czy jestem aktywny i godny bycia posiadaczem dostępu.
patrząc na to, to moim zdaniem jesteś godny, aby taki dostęp dostać, ale od początu było założenie, że faceci nie dostają dostępu i tak powinno zostać...
Po to, by potem nie było pytań dlaczego Donkotjo dostał dostęp, a ja nie...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Donn, nie żebym się czepiał, ale od tego jest forum, żeby prowadzić dyskusję, debaty na określony temat, więc zachowując kulturę i wszelkie normy obowiązujące każdego człowieka. Wiem, że Adminki sprawują nad tym władzę, ale ja chętnie poznam zdanie innych kobiet, po prostu z ciekawości co one mają na ten temat do powiedzenia W końcu Adminki mogą się zasugerować "głosem ludu", by podjąć decyzję w tej sprawie Kahela, fakt, jednak zauważ, że nie każde kobiety które mają 90dni obecności i 150postów dostają dostęp do tego działu, tak więc pretensje innych facetów były by bezpodstawne. Widocznie ktoś sobie nie zasłużył na dostęp, ot co
Ostatnio zmieniony przez Donkotjo 2009-04-19, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:29
Donkotjo napisał/a:
jednak zauważ, że nie każde kobiety które mają 90dni obecności i 150postów dostają dostęp do tego działu, tak więc pretensje innych facetów były by bezpodstawne
hmm, i tu masz rację, nie spojrzałam tak na to....
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:36
jak zwykle OT
Czy ciezko zalozyc bylo nowy temat na te dyskusje?
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 1342 dni temu Posty: 473
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:37
Cytat:
Idąc za ciosem, skoro to forum dla kobiet to dlaczego faceci są na nim obecni?
No prosze Cie, idac za ciosem.. jak mamy zabronic wstepu mezczyznom ? To ze jakis mezczyzna odczuwa potrzebe bycia na kobiecym forum to juz jego indywidualna sprawa. Pozatym zdziwilabys sie, ile z Was podaje sie za kobiety, a czesto piszac do mnie jakiegos maila czy pw z problemem odruchowo podpisuje sie: Pozdrawiam Marek
Cytat:
Miałem głowę obrócić, gdy przeglądała U SIEBIE w domu te fotki? Nie bądź śmieszna... Skoro to jest babskie forum, to co tu robi ranga Mężczyzna?
Ta ranga to jedyny przywilej dla mezczyzn, ktorzy sa na tyle kobiecy ze maja potrzebe wypowiadania sie na tym forum Tej rangi przez ponad poltora roku nie bylo, powstala w momencie jak nagle zebralo sie Was wiecej jak 5 sztuk.
Skoro adminki ustalily ze dostep do dzialu z fotkami moga miec tylko kobiety to tak juz zostanie.
Btw. skoro sam widzisz ze nawet w tym temacie niektore dziewczyny, ktore juz dodaly swoje zdjecia sa przeciwko to po co brniesz ? Jako samiec jestes na przegranej pozycji, bo to forum dla nich i one ustalaja zasady.
Ah, i jak chcesz dodac co ja w takim razie tutaj robie, to daruj sobie
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:40
Piotrek napisał/a:
Pozatym zdziwilabys sie, ile z Was podaje sie za kobiety, a czesto piszac do mnie jakiegos maila czy pw z problemem odruchowo podpisuje sie: Pozdrawiam Marek
nazwiska!
Piotrek napisał/a:
Jako samiec jestes na przegranej pozycji, bo to forum dla nich i one ustalaja zasady.
a to zdanie baaardzo mi się podoba...bez urazy Donkotjo
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Ta ranga to jedyny przywilej dla mezczyzn, ktorzy sa na tyle kobiecy ze maja potrzebe wypowiadania sie na tym forum
Czyżbym wyczuł sarkazm w stosunku do mojej osoby? Wyobraź sobie, że dziewczyna wysłała mi zaproszenie na to forum, zarejestrowałem się więc, przejrzałem je sobie, od czasu do czasu napisałem jakiś post. Z czasem zacząłem pisać więcej postów, co wcale nie znaczy, że stałem się "kobiecy". Jeśli twierdzisz inaczej widocznie masz bardzo ograniczony punkt widzenia na tą sprawę.
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 11:56
Donkotjo napisał/a:
Czyżbym wyczuł sarkazm w stosunku do mojej osoby?
Nie, ja mam po prostu taki styl bycia
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Ja jestem za kasacją mojego konta, to będzie idealne rozwiązanie. Jeśli madzia nie chce tego dla mnie uczynić, to może Ty Piotrku tego dokonasz? Masz rację, to forum dla kobiet i nie widzę sensu dalej tu przebywać. Nie chce także mieć tu konta. Proszę o jego kasację.
Ostatnio zmieniony przez Donkotjo 2009-04-19, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Profil:
Wysłany: 2009-04-19, 12:05
Donkotjo napisał/a:
Ja jestem za kasacją mojego konta, to będzie idealne rozwiązanie. Jeśli madzia nie chce tego dla mnie uczynić, to może Ty Piotrku tego dokonasz? Masz rację, to forum dla kobiet i nie widzę sensu dalej tu przebywać. Nie chce także mieć tu konta. Proszę o jego kasację.
Tutaj madzia podejmuje decyzje, niestety z zalozenia nie kasujemy kont tym bardziej z tak prostych powodow.
Ah.. wiesz jak to teraz wyglada ? Ze byles na forum po to zeby dostac dostep do zdjec, nie dostales to skasujcie konto. Przypuszczam ze tak nie jest, tylko mowie jak to teraz wyszlo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum