Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Faceci pytają...
Autor Wiadomość
SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-05-12, 20:42   

Jest w życiu czas na zabawe.. a młodość jest do tego najlepszym okresem..Rozumiem to.. Ale hola hola kolego ! Uczuciami sie bawić nie wolno! Napisałeś, że zostałeś kiedyś skrzywdzony przez jakąś kobietę... więc po pierwsze: Dlaczego każda kolejna dziewczyna, którą spotykasz ma pokutować za tą złą ? a po drugie: Wiesz już jak to jest być tak potraktowanym .. wiesz jak to boli i jakie jest nie do zniesienia. Nie traktuj więc tak innych bo przyczyniasz sie do cierpienia.. niepotrzebnego cierpienia młodych .. czesto naiwnie wierzących w bajkową miłość i rycerzy na białych koniach dziewczyn. A co jeśli jakieś nieświadomie zranione przez Ciebie serducho zrobi sobie jakąś krzywdę z Twojego powodu ? Zastanów się.. bo w tej chwili myślisz tylko o sobie i dbasz o to by Ciebie nie zraniono. Masz do tego prawo.. owszem.. ale tylko wtedy jeśli tym samolubstwem nie szkodzisz drugiemu.

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

REKLAMA

Reszer 
Reszer

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 21:14   

W ten oto, prosty sposób Jaro zdobyłes kolejne cenne doswiadczenie, na tyle istotne, by go nie lekceważyć w przyszłości. Nie chciałem wczoraj pisać, ze swoimi słowami wdepnałeś w... mniejsze, czy większe, nieważne, na tym forum, czy też w swoim życiu. Poznałeś kilka opinii kobiet, które wprost wyciągają wnioski z Twoich wypowiedzi. Postępuj jak uważasz za stosowne, ale pamiętaj, ze nie wszystko, co z kobietą się ustali na początku musi mieć miejsce po chwili. Zresztą nie wierze, w te z góry ustalane deklaracje. Niektórzy liczą na znacznie wiecej dając siebie.

Jaro 

Informacje:

Profil:
Imię: Jarek
Wzrost: 185
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-05-13, 00:25   

Spryciula-najsensowniejsza wypowiedzi-duzo prawdy znajduje sie w tym co piszesz,taki sie stalem i tego niezmienie...Co do zostawienia tej dziewczyny-zostawilem ja szybko dosc wlasnie po to zeby mniej bolalo-bo gdybym byl z nia dluzej bol bylby wiekszy.Nie zadaje sie z ludzmi pokroju EMO ktorzy mogliby sobie krzywde pozniej zrobic,jestem dosc dobrym "psychologiem" i da sie zauwazyc czy ktos ma do takich rzeczy sklonnosci jak i rowniez umiem rozpoznac czy dziewczyna liczy na cos wiecej czy tez chce tylko przelotnej znajomosci :) .Choc jak wiadomo czlowiek sie myli i nie zawsze dobrze zinterpretuje druga osobe.

Do reszty:
A przez kogo zaczalem traktowac tak kobiety?Wlasnie przez kobiety wiec w cudzyslowiu same jestescie sobie winne...To wy z nas porzadnych facetow robicie takie scierwa wiec pretensje do swojej plci prosz.
Malenka ja sie zatrzymalem na poziomie podstawowki :)
jestem tak ograniczony i zly jak wam sie wydaje :)
no i ciesze sobie ryja teraz wlasnie :P
Nie kazda sie pisze na takie deklaracje z tad mam srednio ok 3 na miesiac :)
Reszer tak czulem ze tak sie to ulozy ale mi na opinni na forum nie zalezy i mowcie jak chcecie.

pozdrawiam serdecznie :)

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

malenka 
elegancko!!

Informacje:
Dołączyła 143 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 10:16   

Jaro napisał/a:
Do reszty:
A przez kogo zaczalem traktowac tak kobiety?Wlasnie przez kobiety wiec w cudzyslowiu same jestescie sobie winne...To wy z nas porzadnych facetow robicie takie scierwa wiec pretensje do swojej plci prosz.
Malenka ja sie zatrzymalem na poziomie podstawowki
jestem tak ograniczony i zly jak wam sie wydaje
no i ciesze sobie ryja teraz wlasnie
Nie kazda sie pisze na takie deklaracje z tad mam srednio ok 3 na miesiac
Reszer tak czulem ze tak sie to ulozy ale mi na opinni na forum nie zalezy i mowcie jak chcecie.

pozdrawiam serdecznie

Tą wypowiedzią osiągnąłeś własnie dno totalne i najwyraźniej kompletnie nie masz pojęcia co robisz, co piszesz. No ale cóz sam się przyznałes że jesteś daleko w rozwoju za nami.
Ja po prostu nie cięrpię osób które bawią się drugą istotą, nie ważne czy to facet, kobieta czy kosmita, każdy ma prawo do godności a Ty nie dośc że sam robisz z siebie ładnie to ujmując męską prostytutkę (tak, bo własnie tak została by nazwana kobieta mająca 3 facetów w ciągu miesiąca) to jeszcze pozbawiasz godności te dziewczyny. Same jesteśmy sobie winne?? A to dobre ;D Ty tez jesteś sam sobie winien, że przeżyłeś "Ło Jezu Wielkie Traumatyczne Przeżycie Miłosne" i będziesz sam sobie winien, że nigdy nie znajdziesz wartościowego partnera... jak mówię niszcz siebie, niszcz swoje życię, wyląduj w rynsztoku jak chcesz, ale sam!!! nie ciągnij nikogo za sobą, nie udawaj wielkiego skrzywdzonego,bo robisz z siebie tylko kretyna!
Mam nadzieje, że kiedyś się obudzisz... i mówie do dla Twojego dobra.

Jaro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 13:25   

jaka bulwersacja-ciebie nie skrzywdze,nie martw sie...
BTW:
jestes feministką? :D
Piszesz o jakims poziomie itp ale swoimi epitetami i formami wypowiedzi pokazujesz jak bardzo jestes cywilizowana,nie dyskutuje z toba bo poniewaz z ludzmi takiego pokroju nie mam o czym rozmawiac i wyznaje nastepujaca zasade:

Nie romawiaj z kretynami bo najpierw sprowadza cie do swojego plebejskiego poziomu a nastepnie zniszcza...

Tyle w temacie-dziękuje :)

malenka 
elegancko!!

Informacje:
Dołączyła 143 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 13:41   

Nie feministka nie jestem. Piszę to co pisały inne trzeźwo myślące osoby. No ale widac nie zrozumiałes Twoja strata ;D
Masz rację skończmy ta dyskusję, bo jak widac i tak nigdy nie dotrze do Ciebie jakim jestes egoistą. Przykre....

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 16:12   

A ja uważam, że o ile Jaro, mówi prawdę co do tego, że chociaż w miarę tym dziewczynom stawia sprawę jasno to jest w porządku. I naprawdę, lepiej żeby wyszalał sie teraz, kiedy czuje taką potrzebę, to później przynajmniej nie będzie go już ciągnęło do takich wyskoków, jak już dorośnie i spotka tą jedyną. Od tego jest młodość - żeby szukać i próbować.
Myślę też, że jakby kolega Jaro spotkał teraz na swojej drodze dziewczynę, która obudziłaby w nim większe uczucia, to by był z nią dłużej niż miesiąc czy tydzień :)

i proszę mi tu się nie kłócić za ostro - kulturalnie moi drodzy :)

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-05-13, 19:28   

Kociak napisał/a:
Od tego jest młodość - żeby szukać i próbować.
:)

Owszem, zgadzam się.. i chyba wszyscy nie mamy tu co do tego najmniejszej wątpliwości.. no ale z tym próbowaniem też .. ostrożnie. Młodość ma swoje prawa ale też nie można iść przez nią jak jakiś taran, który niszczy wszystko na swojej drodze.

Jaro.. jesli o Ciebie chodzi to.. hm.. czy same jesteśmy sobie winne ? Na pewno ta kobieta, która Ciebie zraniła. Pamiętaj jednak, że każdy człowiek, a już na pewno kobieta jest inna. Kobiety nawet nie lubią się tak samo ubierac :P Podchodz do kobiet z dystansem - to zrozumiałe ale nie zamykaj się przed nimi .. a raczej przed szansą na nową miłość. Hmm.. A co jeśli jakaś wartościowa kobieta, która w końcu przykuje Twoj wzrok na dłużej uzna, że nie chce wchodzić z Tobą w bliższe kontakty bo obserwuje to jak się obchodzisz z jej płcią ? Raz jesteś z jedną, raz z drugą.. fakt faktem - chorni Cię to przed niepotrzebnymi jakimiś cierpieniami z tym związanymi ale też nie pozwala jak gdyby rozwinąć skrzydeł na szerszą i dłuuuższą skalę.. To wszystko działa w obie strony.

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 387 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-13, 19:38   

Jaro napisał/a:
A przez kogo zaczalem traktowac tak kobiety?Wlasnie przez kobiety wiec w cudzyslowiu same jestescie sobie winne...

ty to masz jednak synku nawalone.. z całym szacunkiem, żenuła

Kociak napisał/a:
I naprawdę, lepiej żeby wyszalał sie teraz, kiedy czuje taką potrzebę, to później przynajmniej nie będzie go już ciągnęło do takich wyskoków,

a nich se tak robi jak mu się podoba, tylko niech mi tu nie gada, że 'ah i oh jaki ja jestem pokrzywdzony' . Każdy kiedyś był a jak nie to zapewne będzie (oby nie, ale to jest rzecz "normalna") . . . all

Jaro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-05-14, 01:35   

No mam nawalone-niestety :)

Drogie Kobietki skonczylem sie wypowiadac juz na ten temat,jezeli ktos chce pogadac i zglebic dyskusje zapraszam na prv bo nie mam zamiaru zasmiecac forum klutniami z wami.

pozdrawiam

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 288 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-14, 15:28   

No pewnie- najlepiej jest powiedzieć- mam nawalone... gorzej coś zmienić. Narazie nie chcesz, ale ja wiem, że nadejdzie taka chwila. Wiem i się cieszę, bo wszystko w życiu sie odwraca. Nie teraz to kiedyś na pewno. Tylko tyle chciałam dodać.

Malinka 
krejzi dżejzi

Informacje:
Dołączyła 63 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Włosy: ciemny blond
Wysłany: 2008-05-18, 16:54   

Ooo jak tu milo musze tu zagladac :mrgreen:

Reszer 
Reszer

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-05-22, 01:07   

Właśnie przed 15 minutami poniosłem najdotkliwszą porażkę w moim życiu. Miło mi było przeczytać , to co mi radziłyście i dziekuję Wam za to. Juz postanowiłem. Trzecie przyrzeczenie. Za duzo mam na karku doświadczeń, by dawać więcej z siebie. Za dużo dałem z siebie, by zbierać zgniłe owoce moich związków. Milo mi bylo tu gościć i mam nadzieję, że komuś dałem radość i wiarę w siebie. Sobie nie potrafię, tzn na swój sposób dałem, ale tylko w pewnym sensie. Doszedlem do w wniosków, które są nieodwołalne.
Pozdrawiam Was wszystkie i wszystkch, bardzo dużo mi daliście i zawsze o tym będę pamiętał :!: poniewaz bardzo cenię bezinteresowną przyjaźń, jakaż może byc inna ...

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 288 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-22, 07:54   

Reszer jakoś smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam. Za dużo doświadczeń, by dawać coś z siebie? To takie smutne. Może masz jakiś wewnętrzny kryzys? Może jednak jest to odwołalne, tylko na razie Ci się wydaje, że nie jest?

Poza tym to zabrzmiało jak pożegnanie... Żegnasz się?

kakua 
Wielki Marsz

Informacje:
Dołączyła 220 dni temu

Profil:
Imię: kaska
Wzrost: 170
Włosy: ciemne
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-22, 08:00   

Dla mnie też to zabrzmiało jak pożegnanie... :(

Odpowiedz do tematu