hehe,Reszer masz racje bo jestem mlodym facetem i uwaga bo pierwszy raz na forum napisze ile ile mam lat mianowicie jestem 20 latkiem
tak mialem traumatyczne na swoj sposob przezycie dot milosci i wiecej nie chce zadnych przezyc tego typu,od prawie roku bawie sie kobietami (poza moja chyba jedyna przyjaciolka z ktora laczy mnie tylko przyjazn i dlatego jeszcze sie przyjaznimy) i mam srednio z 3, na miesiac i to mi wystarcza w zupelnosci
aha i ludzie-uwierzcie mi ze chcialbym dzielic sie z kims prawdziwa miloscia ale puki co jest to niemozliwe-poprostu nie potrafie nikogo pokochac szczerze od dluzszego czasu ,jest taka teoria ze jezeli zacznie sie jak to nazwalem zabawe kobietami wowczas ciezej jest rozbudzic w sobie uczucie...U mnie to nastepuje w coraz bardziej zaawansowanym stopniu i jest jak nałóg...
przykro mi ze tak myslisz i ze tak postepujesz nie czytalam innych twoich postow ale widze ze miales jakas niefajna sytuacje z dziewczyna ktora pokochales (domyslam sie) i teraz masz w du..e wszystkie laski i chcesz sie nimi pobawic i odegrac sie tak?
no tak napisales i twierdzisz ze trudno bedzie ci sie zakochac... to wszystko zalezy od ciebie
powiem ci ze ja kiedys bylam w takim pseudo zwiazku z facetem twojego pokroju tak na teraz i wiesz co nie chce sobie wlewac ale ja sie bardzo staralam i robilam wszystko zeby on wreszcie zauwazyl to ze moze nam byc razem cudownie bo tak bylo tyle ze on wolal miec wiecej obiektow zainteresowania niz tylko mnie skonczylo sie na tym ze jestem juz ok 3,5 roku z jego sasiadem i dobrym kumplem a on zaluje tego ze mnie tak potraktowal zal mi go bo tak jak napisales chyba tez jest juz w zaawansowanym stadium..
Powracajac do Ciebie
Ciekawa jestem jaka masz radosc z zycia ? taka ze pobawisz sie laska i ja rzucisz... hmm.. gratuluje
Uwierz mi ze jesli tylko zechcesz mozesz zaczac nowy rozdzial w swoim zyciu i nie mow ze juz nigdy nie bedziesz umial kochac bo to bzdura!!!
sprobuj poobserwowac ktoras z tych dziewczyn (Jak to nazwales) ktorymi sie bawisz byc moze wsrod nich bedzie jakas warta poswiecenia wiekszej uwagi dobra duszyczka tak jak to bylo u mnie...
Powodzenia!!
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-11, 13:53
Jaro napisał/a:
U mnie to nastepuje w coraz bardziej zaawansowanym stopniu i jest jak nałóg...
ale to chyba od ciebie zależy czy z tym przystopujesz czy nie, prawda?
mi tu już nie chodzi o nałóg, czy o tą chęć miłości, tylko ja cholernie nie lubię takich "typów" jak ty! bawię się kobietami... ŁAŁ, pogratulować..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2037 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-11, 14:04
mi tez nie podoba się to, że inne sa tak traktowane przez to, co zrobiła jakaś dziewczyna.a co one temu winne. a może któraś jest fajna,warta uwagi i nie zasłużyła na takie traktowanie. a może przez Ciebie będzie miała uraz do facetów, że wszyscy to chamy i wykorzystywacze.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 77 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 166
Włosy: blond
Stan: In Love
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-05-11, 14:26
Jaro, moj drogi sam sobie robisz krzywde bo nie dajesz sobie szansy na to co w zyciu najcenniejsze, na milosc drugiej osoby! I z casem bedzie ci coraz trudniej dopuscic kogos do siebie...Wiesz seks i takie zwiazki na tydzien mozna miec zawsze ale zastanow sie co zrobisz jak sie okaze ze zoatales sam ze nie ma tego kogos kto bedzie cie wspieral pomagal dzielil z toba smutki i radosci....przykre
czulem ze to co napisalemwywola oburzenie,ale nie robie tak ze wykorzystuje kobiety,one z gory sa ukierunkowane na to ze jest to znajomosc przelotna i odpowiada im to
narazie zyje chwila i odpowiada mi to,jest lepiej niz bylo kiedys i nie mam zamiaru niczego zmieniac.
Jaro powiem tylko tyle ze tracisz czas... byc moze to zabawne i fajne miec poczucie ze nie ma sie zobowiazan wobec drugiej osoby, ze jest sie wolnym ptakiem ale do czasu, a wtedy moze okazac sie juz za pozno... przemysl to...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Ja nie chce stalego zwiazku,nie bede na sile szukal w kims wyjatkowych cech i zmuszal sie do kochania,jak spotkam taka osobe to nie bedesie musial zmuszac do niczego,puki co nie spotkalem-moze kieedys-mlody jestem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 128 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 12:37
Dobrze tylko to, że jesteś młody upowaznia Cię do tego by zachowywac się jak gówniarz i jeszcze się tym szczycić?? Sam napisałeś "Bawię sie kobietami" by zaraz potem napisać, że ich nie wykorzystujesz... Chyba sam dokładnie nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz a to przykre bo 20 latkowie raczej powinni być świadomi swoich czynów (no chyba że zatrzymali się na poziomie gimnazjum). Wiesz, mi się wydaje, że napisałes ten post tylko po to by wzbudzic kontrowersje i cieszyć ryja przed komputerem. Bez sensu. Skoro nie masz ochoty na miłość zajmij się człowieku czyms pożytecznym!! Praca?? Nauka?? Jakieś hobby?? Ty uważasz, ze nie krzywdzisz, że one tego chcą... uwierz mi tak się tylko mówi i sam nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo skrzywdziłe przynajmniej niektóre z tych dziewczyn. No ale cóz Ty przezyłes traumatyczną miłość!! Boże jak większość z ludzi zamieskzujących ziemię!! Każdy chociaż raz miał złamane serce i to jest normalnbe i nie ma co z tego robić jakiegos mega przezycia na miare gwałtu! Jeżeli chcesz zyć w samotności ok. Ale do cholery nie krzywdz innych!! Już lepiej nie wiem usiąć sobie w kącie pokiwaj się ze 4 razy i się potnij, bo tego typu zachowanie byłoby odpowiednie dla Twojego rozwoju.
Chcesz sobie zepsuć życie?? Psuj je sobie nie innym!!
Dżizys!!
Taaaa... akurta w to wierzę, że spotykasz tyle takich dziewczyn, które mają ochotę tylko na zabawę... I jak to wygląda? Od razu jak je poznajesz to im mówisz, że przez najbliższy miesiąc będą tylko zabawkami czy jak? I one oczywiście wszystkie z radością się na to zgadzają... Jesteś egoistą, który myśli tylko o sobie, i tak jak napisała malenka, każdy został zraniony przez kogoś, ale jakoś nie wszyscy pałają chęcią zemsty i bawią się innymi ludźmi i ich uczuciami... To tylko świadczy o Twojej niedojrzałości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum