Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 365 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 23:03
mam takie dni że lubie pobyc sama,ale nie aż tak żeby go unikac,tylko poświęcic sobie troche czasu,zły dzień-wtedy to ja bardzo chce żeby przy mnie był,bo mi przy nim lepiej,milej
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 410 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-26, 09:21
zły humor zdarza się każdemu.
Jedni potrafią zostawić problemy " za drzwiami", inni potrzebują na to czasu.
Znasz już na tyle swoją dziewczynę i sam widzisz, że lepiej wtedy zostawić ją w spokoju.
Cierpliwość popłaca.
A na drugi raz z uwgi na porę roku proponuję kupno nie lodów a gorącej czekolady w jakiejś miłej kafejce
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączył: 362 dni temu Posty: 14
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 20:26 Jak ja zdobyc????/
Witam was kobietkii i zarazem prosze o poradem.Moze zaczne od poczatku. Mam dobra znajomoma(sasiadke) w ktorej jestem zauroczony od dawien dawna.problem polega na tym ze ona chyba nic do mnie mie czuje(chyba tak mi sie zdaje).Juz kilkakrotnie probowalem ja do siebie przekonac, niestety nieskutecznie.Ona doklanie wie co do niej czuje.A kedy sie jej pytam czy mnie lubi to Ona odpowiada ze tak i nawet stwierdza ze jestem ladny!! I wlasnie dlatego nie moge tego zrozumiec.
Czy Wy doswiadczone kobiety mozecie mi pomoc zrozumiec jej zachowanie??
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 23:57
fajowo to wisisz nam wino hehehehehe żartuje jak byśmy się nim podzieliły cieszymy się ze mogłyśmy pomóc ( noo aqrat ja to sie najwiecej w tej sprawie chyba napomagałam hahahahaha )
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 410 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-28, 08:56
Sentek20 napisał/a:
Juz kilkakrotnie probowalem ja do siebie przekonac,
Z tego wynika, że nie jest Tobą zainteresowana jako partnerem.
Lubić kogoś i uważać go za ładnego to nie powód by się z nim wiązać.
Zapytaj wprost - czy chce się z Tobą spotykać.
Jeżeli odmówi, nie nalegaj i nie narzucaj się.
Nic na siłę
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum