Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 727 dni temu Posty: 330
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 07:58 Ewolucja tanca na weselu :)
Nie wiem czy pamietacie, kiedys byl taki filmik (tzn dalej jest ale to nie temat o nim) gdzie koles prezentowal ewolucje tanca.
Pewna mloda para wykorzystala to na swoim weselu, jak dla mnie bomba, respekt i w ogole fajny pomysl Napewno zamienilo to zwyczajne wesele w cos oryginalnego
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-17, 11:15
swietnie im to wyszlo pomimo,ze ruchow perfekcyjnych nie mieli
my planujemy zrobic taniec z niespodzianka tzn.najpierw spokojna muzyczka,tany - tany,a pozniej jakiec "technotronik"
ale nie wiemy ci nam z tego wyjdzie,bo na weselu bedziemy mieli orkiestre,a wydaje mi sie ze do tego potrzebny bylby dj
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-18, 02:41
alem sie usmiala
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 234 dni temu Posty: 2947 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-18, 07:32
Podoba mi się, ale tak naprawdę bardziej mi się podoba jak para wykona jakiś standardowy taniec...
Wyobraźcie sobie takie tango jako pierwszy taniec...pięknie by było...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-06-18, 10:52
Olciiia, my chcemy odwalic cos podobnego - moze nie az takie ugi-bugi ostre bo bym sie zabila w tej sukni,ale taki taniec z numerem
fajny jest tradycyjny taniec,jakies tango albo walc angielski na pierwszy taniec,ale takie "niespodzianki" mi sie bardziej podobaja
Wysłany: 2008-06-19, 11:18
no my narazie mamy uklad wliczjacy rumbe,tango,czacze i cosik tam jeszcze,ale szczerze mowic to nie jestem zachwycona tym ukladem,bo malo efektowny jakis ,
zostala nam jeszcze jedna lekcja z tym panem,a pozniej byc moze wybierzemy jeszcze kogos innego i zobaczymy co nam zaproponuja...a co do tej niespodzianki to najpierw musimy sie skontaktowac z nasza orkiestra i zorientowac sie czy w swoim sprzecie beda tez mieli odtwarzacz plyt CD,bo jak nie to bedzie lipencja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum