Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-29, 14:33
Juz sie fotografowie o to starają, żeby wygladał ciagle tak samo . Mnie sie srednio podoba chociaz na tych zdjeciach niezle jest ,zrobiony" Zwlaszcza 3 od dolu , bardzo ladne i bardzo niepodobne do oryginalu
wydaje mi się że to nie przeróbki... widziałam go kilka razy w telewizji i wygląda tak samo... porównaj jego a np rickiego martina.. blee...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 425 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-29, 22:27
Enrique, jak ja kiedyś za nim szalałam pamiętam jak pierwszy raz był w Polsce jak ja żałowałam że nie mogę być na tym koncercie, taka byłam zakochana ale to było w gimnazjum potem mi przeszło dziś to już się z tego śmieję, jest przystojny ale są przystojniejsi pamiętam jak był jego koncert w tv to fajnie moja ciocia z wujkiem gadali wujek mówi cicho zobacz Iglosas śpiewa a ciocia tak poważnie to nie iglosas to Iglasio
hmmm sama dokładnie nie wiem... wygląda mi na jakies 26 ale napewno ma wiecej..
hehe IGLOSAS IGLASIO.. jeszcze lepiej
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Madae , co za ładne zdjecie... takiego jeszcze nie widziałam co do jego muzyki.. hmm tez mnie nie kreci... ale ta jego nowa bardzo mi się podoba..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-30, 16:54
ostatnio przeczytalam ze usunal swoj romantyczny pietrzyk na policzku.... nie zauwazylam tego ;]
ogolnie jest calkiem niezly, ale zajety ;p
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum