Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 15:56 EMO
hmmm to pojecie okreslające styl muzyki (a raczej style bo odnosi sie do post-harcore, pop punk-lubie - metalcore i paru jeszcze innych ) nazwa EMO ( czyt. Imoł) okresla stan emocjonalny. Osoby Emo uważają sie z reguły za o wiele wrazliwsze i nieprzystosowane do realiow swiata przez ktory sa czesto odrzucane
Obecnie styl ten staje sie coraz bardziej powszechny takze w modzie ( prawdopodobnie za sprawa takich zespołów jak Tokio Hotel ) wyróznia go ( u panów) asymetryczna, czesto czarna grzywka, punkowy styl ubierania sie ( choc niekoniecznie ) i np paznokcie pomalowane na rózne kolory
jako ze zrobiłam to prosiłabym o przeniesienie tego posta jako oddzielny temat do działu z fryzurkami np dziekuje
Informacje: Dołączyła 278 dni temu Posty: 63 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-11-24, 20:43
taki sobie... najgorsze jest to ,ze identyfikuja sie z nim dziewczynki, np. takie 12,13 latki. Potem chodza takie wymalowane po mieście i wygladaja na conajmniej 10 lat starsze. Kiepsko to ogolnie wyglada....
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-24, 21:13
A mi się podoba taki styl niektore fryzurki, ktore nam tutaj Madae zapodała są naprawdę cool
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 614 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-25, 12:46
Nie cierpie Tokio hotel co za tym idzie tej durnej fryzurki też nie trawię o wiele bardziej wolę styl goth i metal kiedyś się tak ubierałam i malowałam teraz jak mam pracę w sklepie i ogólnie w salonach to zrezygnowałam z glanów zamiast nich mam szpilki lub kozaczki (a glany schowane są na jakiś koncert) lecz dalej 80 % moich ciuchów jest barwy czarnej dalej lubię się malowac na ciemno dalej słucham ostrej muzy i to mi chyba zostanie
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-25, 21:17
madzia napisał/a:
Madae napisał/a:
nieprzystosowane do realiow swiata przez ktory sa czesto odrzucane
tiaa...na wlasne zyczenie
hahahaha w wiekszosci tak ale niektore z tych fryzurek mi sie podobaja ja teraz mam taki cudaczny brąż na włoskach ale moze niedługo sie farbne na jakis wsciekły kolor i cós szalonego tyz wykombinuje jestem na etapie poszukiwania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum