Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 478 dni temu Posty: 23
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-12-05, 14:12
Sama stylistyka może nie jest tragiczna, coś z pogranicza rock gotyku a electro. Jednak, że propagowana jest przez takie plastiki jak Tokio... dlatego mówię nie!
Gdzie się obejrzę tam EMO a może EMU ?
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 15:00
oj masz rację...nie znoszę TH ...ale Avrilkę lubię a to jest ikona EMO tak jak Ashley Simpson ...ktorą też lubiłam teraz to nie wiem bo juz ze 2 lata o niej cicho tyle co na zagranicznych stronach poczytam
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 00:31
vermilla napisał/a:
chciałabym sprostować Madae, TH to nie jest ikona Emo;/
nie wiem czy jest czy nie jest... w sieci krazy ze jest... pozatym fryz ma EMO szczególnie teraz a muza Tokio Hotel jest tez taka....raczej nie teges... wiec by pasowało ale nie mnie oceniac sposiłkowałam sie wiedza z netu
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 16:41
no soś ty ja nie taka kłótliwa dla mnie moą spiewac nawet country a z tym EMO to tak jak pisałam nie wiedziałam wlazłam na jakiegos bloga o nich i tam tak pisało potem jeszcze gdzies tez tak pisało wiec załozyłam ( patrzac na fryzure) ze moze rzeczywiscie tak być
co do stylu EMO to jesli chodzi o dziewczyny nic nie mam a facetom nie wszystkim pasuje...no i nie wszystko ale tez zdarzaja sie fajni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum