Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 17:20 Emmanuel Moire
więc teraz utalentowane ciacho ode mnie troszku zaniedbałam swoj dział więc nadrabiam
Tego pana pewnie większość z was nie zna Nie dziwię się u nas mało słychac o francuskich ciasteczkach nawet jesli w całej europie o nich trąbią Emmanuel jest francuskim piosenkarzem i kompozytorem urodzonym 16 czerwca 1979roku. Kariera tego pana zaczęła sie w 2004 r, kiedy to wziął udział w castingu do musicalu Le Roi Soleil (Król Słońce) i dostał główną rolę - Ludwika XIV, 2006r był nominowany do nagrody NRJ Music Awards. Został zaproszony do współpracy nad wspólną piosenką "L'or de nos vies" która miała wspierać ludzi walczących z AIDS, po jej premierze triumfujący Emmanuel i cała grupa powróciła na scenę Palais des Sports (22.09.2006r.), po to by w następnych miesiącach ruszyć w nową trasę koncertową. Po zakończeniu występów Emmanuel Moire wydał swoją pierwszą płytę zatytułowaną "Là où je pars" (13.11.2006r.), którą promował singiel "Le Sourire". Jest on obecnie jednym z najpopularniejszych wykonawców francuskich. Nominowany był do nagrody NRJ 2008 w kategorii 'Artysta roku'.
U nas w Polsce wystąpił na Sopot Festival 2007 z piosenką Ça me fait du bien zajmując 2 miejsce w Słowiku Publiczności. ( posiłkowałam sie wiad z Wikipedii )
to moja ulubiona piosenka tego pana czyli ta promujaca "Króla Słońce "
Emmanuel Moire - Mon Essentiel (Le Sourire)
i kilka jego fotencji
ps ciałko tez ma mniamniusne ale nie dowiecie sie tego dopóki nie znajde takiej fotki co ja zapodziałam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-03, 16:06
anusek napisał/a:
ciemne oczy by mógł miec
jak dla mnie oczy ma śliczne
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 95 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-04-03, 20:38
anusek napisał/a:
zielonych też nie bardzo
hehe ja tez nie bo mi sie z moim eks kojarza takie jakies... dziiwne mi sie teraz wydaja. hmm zreszta jak siegne pamiecia, to nigdy mnie te oczka jakos szczegolnie nie urzekały nie to, ze mi sie nie podobaly, ale nie bylo ochow i achow a to taakie przyjemne uczucie sie w czyichs oczkach rozplywac
[ Dodano: 2008-04-03, 20:41 ] Anusek to mam rozumiec, ze gdybym byla przystojnym, inteligentnym i zabawnym facetem, to mialabym u Ciebie jakies szanse z moimi brazowymi patrzałkami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum