piekna jako krajobraz i zabytki,bo mamy wspanialy letni palac krolewski i wiele innych starych,starych zabytkow.Mamy piekne morze tyrenskie...........Ale jak tu zyja i wogole o to miasto nie dbaja to na peryferiach-smiecie,bo przez tydzien nie mial kto wywozic
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 450 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-06, 09:37
paulledda, sliczne fotki a woda piekna xD
kasia69 napisał/a:
Ale jak tu zyja i wogole o to miasto nie dbaja to na peryferiach-smiecie,bo przez tydzien nie mial kto wywozic
eh...
a ludziom to nie przeszkadza? nie wnosza nigdzie skarg?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-06, 09:49
kasia69, ale to chyba nic tak dziwnego... Ja pamiętam jak byłam w Atenach - niby wydawałoby się, że stolica, a czysto to było tylko w tych miejscach zabytkowych. A reszta miasta, jak sie przejeżdżało to straszny syf wszędzie...
a ludziom to nie przeszkadza? nie wnosza nigdzie skarg?
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-06, 13:12
paulledda, pięknie, zazdroszczę, cudnie tam masz, marzy mi się taka woda Jak masz jakieś zdjęcia widoków, krajobrazów z okolicy to wklejaj proszę miło sie patrzy na zdjęcia z Twojej ,,okolicy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum