Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-13, 22:04
Hehehe, sie zobaczy.
[ Dodano: 2007-08-15, 14:35 ]
Madae, a którą grę bardziej byś polecała?Neverwinter Nights czy Lineage2? Nie wiem na którą się zdecydować. Po obejrzeniu filmików kusi mnie Lineage.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 19:03
lineage to sieciowka a w Neverwinterka mozna grac i bez netu poza tym Neverwinterek ma mniejsze wymagania sprzetowe chociaz mi i tak NVN2 sie straszliwie tnie dlatego na poczatek polecam NVN w jedynce to po prostu padniesz jak zobaczysz jakie fajowe portrety sa do wyboru a po zainstalowaniu dodatkow to juz w ogole szok i czary sa tu prze prze ........piekne!!!!!!!!!!!! a wyboru broni tak wielkiego to jeszcze nigdzie nie widzialam nooo i tak pieknej broni...bo ze zbrojami to roznie bywa a majac dodatek Hordes of Underdark mozna i bron i zbroje samemu tworzyc od podstaw bo w wersji podstawowej mozna ja tylko umagiczniac
[ Dodano: 2007-08-18, 19:04 ] a teraz kilka rysuneczkow
[ Dodano: 2007-08-18, 19:06 ]
jesli jakis powtorzyłam to przepraszam
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 20:04
Nimfetka napisał/a:
To w Lineage można tylko i wyłącznie grać w sieci?
tak niestety to jest typowa sieciowka ale ma 1 fajna zalete:D im masz lepszy sprzet tym jej jakosc i ilosc szczegółów sie powieksza i to jest naprawde widoczne i zeby osiągnac maxa w tych cechach to trza miec naprawde wypasiony sprzet ja własnie ciułam grosik po grosiku na nowego PCta
[ Dodano: 2007-08-18, 20:08 ]
zapomniałam dodac a to pewnie dosc wazne wiekszosc sieciowek ( z wyjatkiem 2 dodatku do Guild Wars) jest w jezyku ojczystym ich tworcow (czyli koreanski, hinski, japonski ) ewentualnie w angielskim z tego co wiem problemu ze znalezieniem wersji angielskiej Lineage II miec nie bedziesz bo zapewne własnie taka masz ale niew słyszałam jeszcze o polskiej wersji....
[ Dodano: 2007-08-18, 20:09 ]
oki ale od takich rozwazan to jest wateg z grami wiec jakby co to tam pogadamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum